Ana sayfa Dizi Haberleri Berk Oktay geldi ama Yasak Elma hayranları gelene bakmıyor, gidene yanıyor!

Berk Oktay geldi ama Yasak Elma hayranları gelene bakmıyor, gidene yanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma, hikayesindeki değişikliklerden sonra 4. sezonda tam gaz yola devam ediyor.Reytingleri çok iyi gelen dizi, sezon başında düşük oranlardan iyice uzaklaştı ve kitlesini geri kazandı.

Uyanış Büyük Selçuklu ile rekabet eder duruma gelen Yasak Elma, Çukur ile Sefirin Kızı’nın da zaman zaman önüne geçmeyi başarıyor. Sonuç olarak, tüm bunların arkasında hikayede yaşanan düzenlemeler var. Berk Oktay diziye Çağatay karakteri ile katıldı. Ancak, izleyiciler gelene bakmıyor, giden karaktere çok üzülüyor.

Gökhan Alkan’ın canlandırdığı Kerim karakterinin diziden erken ayrıldığını ve hak ettiği değeri bulamadığını düşünen birçok dizi hayranı var. Çağatay’ın Kerim’in yerini tutmayacağını belirten izleyiciler, Yıldız’a yar olmayacağı düşüncesini de yorumlarına yansıtıyor.

Berk Oktay geldi ama Yasak Elma hayranları gelene bakmıyor, gidene yanıyor! 8

“Yıldız, bu adamın peşinden koştuğun kadar Kerim’in peşinden koşmadın” diye senaryoya eleştiride de bulunan izleyiciler, Çağatay karakteri ile Berk Oktay’ın diziye gelişene sevinemiyor. İzleyiciler, diziden ayrılan Gökhan Alkan’ın adeta yasını tutuyor.

İzleyicilerin bazıları da kendilerine değer verilmemesi gibi bir hissiyat yaşadıklarını belirten yorumlar yapmakta. Dizi hayranları en başından Kerim ile Yıldız’ı birbirine yakıştırmış ve onların ilişkisini izlemek istediklerini belirten binlerce yorum yapmıştı. Sosyal medyada haftalarca bu konu gündemden düşmemişti.

Berk Oktay geldi ama Yasak Elma hayranları gelene bakmıyor, gidene yanıyor! 9

Şimdi ise Çağatay karakterinin hali, tavrı, Yıldız’a yaklaşımlarından rahatsız olan dizi takipçileri, Gökhan Alkan’ı geri istiyor. Yıldız karakterinin de daha güçlü bir kişilik olarak yansıtılması beklentisi var. Ancak Yıldız, Çağatay’ın peşinden koştuğu sürece eleştiriler de bitmeyecek.

Çağatay, öyle Yıldız’ın arzu ettiği gibi bir evi olsun, eşi olsun, çocuğu olsun gibi düzenli hayatı istemiyor. Oysa ki tüm bu özellikler Kerim’de vardı. İşte senaristlerin hikayeyi götürmek istediği yer ile, dizi hayranlarının görmek istedikleri birbirinden bu noktada farklılık gösteriyor.

Bakalım, Çağatay ve Yıldız ilişkisi nasıl ilerleyecek? 30 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 87. bölüm 2. fragmanında Çağatay ilgilenmiyor ama Yıldız hep onun peşinde. Yıldız’ın bu görüntüsü de pek hoş karşılanmadı.