Ana sayfa Dizi Haberleri Berk Oktay’ı İtalya’da şaşkına çeviren hayran çılgınlığı!

Berk Oktay’ı İtalya’da şaşkına çeviren hayran çılgınlığı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde iki sezon boyunca Çağatay karakterini canlandıran Berk Oktay, Haziran ayında ekibe veda etmişti. Oyuncu, yeni sezonda ise atv’de pazartesi akşamları yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı isimli diziyle yeniden izleyicilerinin karşısına çıkmakla kalmadı, Yasak Elma dizisine de rakip oldu.

Berk Oktay için pazartesi rekabetinde eski dizisi Yasak Elma ile reyting yarışı yapmak ilginç bir durum olacak. Oyuncu, hikayesi ve müzikleriyle izleyenleri çok etkileyen Bir Küçük Gün Işığı isimli yeni dizide Fırat karakteri ile farklı bir portre çiziyor. Seray Kaya ile başrolü paylaşan oyuncu, dizinin ilk sahneleri için İtalya seyahatinden de çok memnun kaldı.

Berk Oktay'ı İtalya'da şaşkına çeviren hayran çılgınlığı! 7

Dizi için İtalya’ya giden ve Bologna ile Venedik’te çekimler yapan Bir Küçük Gün Işığı ekibine, bu ülkedeki dizi hayranlarından yoğun bir ilgi yaşandı. Berk Oktay da bu ilginin kendisi için alışık olmayan ve güzel bir durum olduğunu ifade etti. İtalyan izleyicilerin kendilerini tanıdığını ve çekimler sırasında ilgi gösterdiğini anlatan Berk Oktay, şunları söyledi:

“Türkiye’de gelen misafirlerimizin bizi tanıyıp, ilgi göstermesi, fotoğraf çekilmesi bazen alışkanlık gösteriyor ama, başka memlekete gittiğinizde birileri ilgi gösterince farklı oluyor. Mesela, Meksikalı bir aile vardı. İtalya’ya gelmişler, Venedik’te karşılaştık. ‘Sizi izliyoruz’ dediler. İnsanın gururu okşanıyor, çok güzeldi, çok hoştu.”

Seray Kaya, İtalya’da hayranların kendilerini tanımasından memnun olduğunu belirterek, “Bizi tanımış olmaları. Bizim dizilerimizi izliyor olmaları güzel bir şey” ifadesini kullandı.

İzleyicilere doyumsuz ve farklı bir hikaye sunma hedefindeki dizinin farklı bir konsepti bulunuyor. İlerleyen dönemde dizide neler olacağını anlatan Berk Oktay, “Normal bir aşk hikayesi değil bu. İçinde gizem barındırıyor. İnsanların birbirinden sakladığı sırları var. Bunlar zamanla ortaya çıkacak. Sırlar çıktıkça hikaye açılacak” diyerek gelecek bölümlerle ilgili de izleyenlere fikir verdi.