Ana sayfa Güncel Haberler Berk Oktay’ın dileği oldu! Murat Yıldırım’dan tüyo var! Onur Büyüktopçu rahatladı!

Berk Oktay’ın dileği oldu! Murat Yıldırım’dan tüyo var! Onur Büyüktopçu rahatladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizilerin birçoğunun çekimleri durduruldu. Yeni sezon öncesi oyuncular tatile çıkıyor ve yeni normale alışmaya çalışıyor. Berk Oktay, tatile çıktı. Ramo dizisine başlayan Murat Yıldırım, dergi kapağında yer aldı. Onur Büyüktopçu ise Çarkıfelek keyfi sürüyor. Sosyal medyada ünlü oyunculardan dikkat çeken paylaşımları derledik.

Savaşçı dizisinde 4 sezondur büyük bir yükü omuzlayan Berk Oktay, dizinin başarısında en büyük pay sahiplerinin başında geliyor. Ünlü oyuncu, zorlu geçen 4. sezon ve karantina sürecinin ardından en çok istediği şeye kavuştu. Instagram hesabından paylaşım yapan Berk Oktay, “Diledim, oldu, şükür, gücünü hisset” notu ile tatil halini paylaştı.

Berk Oktay'ın dileği oldu! Murat Yıldırım'dan tüyo var! Onur Büyüktopçu rahatladı! 9

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki koltuğunu Kenan İmirzalıoğlu’na devreden Murat Yıldırım, Ramo dizisiyle 2020 yılında hayranlarına sürpriz yapmıştı. Dizi ilk sezonu ile ilgi gördü ama beklenen reytinge ulaşamadı. 2. sezon bambaşka olacak ve Murat Yıldırım’da yeni döneme hazırlanıyor. Oyuncu beMan dergisinin Temmuz – Ağustos sayısının ise kapağında yer aldı. Oyuncu, özel pozları ve sözleriyle yine dikkat çekti.

Her projenin kendisi için büyük bir önemi olduğunu belirten oyuncu, kendisine gelen her teklifi ince eleyip sık dokuyor. Röportajında Ramo dizisinin 2. sezonundan detaylar veren Murat Yıldırım, ayrıca eşi İman Elbani ile ev hallerini de anlattı.

Berk Oktay'ın dileği oldu! Murat Yıldırım'dan tüyo var! Onur Büyüktopçu rahatladı! 10

Ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu, diziler yerine yeniden televizyon programı tercihi yaparak Çarkıfelek’e başlamıştı. Program beğeni topladı ve Kanal D’de memnun. Çarkıfelek’in Kanal D ekranındaki 100. bölüm heyecanı da ayrı bir detay oldu. Onur Büyüktopçu ise tatil pozu ile instagram hesabından hayranlarını selamladı.

Berk Oktay'ın dileği oldu! Murat Yıldırım'dan tüyo var! Onur Büyüktopçu rahatladı! 11