Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Berk Oktay’ın eşini dövdüğü iddialarına jet yanıt! Sosyal medya hesapları çalınmış!

Berk Oktay’ın eşini dövdüğü iddialarına jet yanıt! Sosyal medya hesapları çalınmış!

tarafından zk zk

Bugün gündeme bomba gibi düşen ve oyuncu Berk Oktay’ın eşi Merve Şarapçıoğlu Oktay’ın sosyal medya hesabından paylaşıldığı iddia edilen fotoğraflar ve mesajların doğru olmadığı ortaya çıktı. ‘Eşim beni dövdü’ şeklindeki mesajlarla paylaşılan fotoğrafların ise burun estetiği sonrası çekilen bir fotoğraf olduğu Oktay ve eşinin avukatı tarafından yapılan açıklamada belirtildi.

İşte sitemize gelen o açıklamanın tam metni:

“BASINA VE KAMUOYUNA DUYURU

21.03.2018 tarihinde Sayın MERVE ŞARAPÇIOĞLU OKTAY’ın kişisel instagram hesabı maalesef sanal korsanlar ve dolandırıcılar tarafından siber saldırıya uğrayarak ele geçirilmiştir. Ele geçirilen kişisel instagram hesabı üzerinden MERVE ŞARAPÇIOĞLU OKTAY’ın burun ameliyatı olduğu dönemde çekmiş olduğu fotoğrafları “Kocam beni dövüyor, yardım edin” şeklinde altına notlar yazılarak paylaşılmıştır. Bu paylaşımdan amaç MERVE ŞARAPÇIOĞLU OKTAY’ın oyuncu eşi BERK OKTAY’ı kamuoyu nezdinde zor duruma düşürmektir.

Instagram hesabının ele geçirilmesine ilişkin olarak sabah erken saatlerde Cumhuriyet Başsavcılığı’na hem BERK OKTAY hem de MERVE ŞARAPÇIOĞLU OKTAY adına suç duyurusunda bulunulmuş ve hesaba ilişkin irademiz dışında başka paylaşımlar yapılmaması için erişimin engellemesi talep edilmiştir.

Sanal korsanlar ve dolandırıcılar ile ilgili birkaç ay önce yine BERK OKTAY tarafından yapılan suç duyurusu ve şikayet sonrasında çok sayıda sahtekar yakalanmış, büyük bir siber saldırı çetesi çökertilmiş, haklarında kamu davaları açılmış ve çıkarıldıkları mahkeme tarafından da tutuklanmışlardır. Yaşanan bu siber saldırının altında bu hukuk mücadelesinin olduğunu düşünmekteyiz.

Konuyla ilgili yasal süreç başlatılmış olduğu için özellikle basın kuruluşlarının yalan haberlere itibar etmemeleri, bu sahte paylaşımları dayanak göstererek haber yapmamalarını rica ediyoruz. Aksi durumda sahte paylaşımları dayanak göstererek yapılacak olan yalan haberler ile ilgili de yasal yollara başvuracağımızı bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

BERK OKTAY ve MERVE ŞARAPÇIOĞLU OKTAY Vekili”

Av. BURHAN GÜN