Ana sayfa Sosyal Medya Berkay Hardal’ın yeni imajına hayranları inanamadı!

Berkay Hardal’ın yeni imajına hayranları inanamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Berkay Hardal, karantina günlerinde eşi Dilan Telkök ile birlikte Muğla Köyceğiz’de eve kapanmıştı. İki ünlü oyuncunun geçtiğimiz evlerinden yaptıkları youtube yayınında bahçeli ve güzel bir ortamda oldukları görülmüştü.

Bugün instagram hesabından paylaşım yapan Berkay Hardal, saçlarını asker tıraşı yaptırdı ve bu halini takipçilerinin beğenisine sundu. Binlerce beğeni alan paylaşıma yorum bırakan hayranları, ilk başta bu haline inanamadı.

Berkay Hardal'ın yeni imajına hayranları inanamadı! 7

Kimi hayranları çok beğendiklerini belirtirken kimileri ise uzun saçlı halinin daha iyi olduğunu vurgulayan yorumlar yaptı.Bir Takipçisi, “Ben Fero’ya benzemişsin” derken, bir başkası ise “Abi niye kestin saçlarını” diye yazdı.

“Saçlar süper olmuş” şeklinde yorumlar da vardı. Takipçilerinin kimi beğendi kimi beğenmedi ama herkes bu haline bir hayli şaşırdı. Berkay Hardal, 3 gün önce eşi Dilan Telkök ile birlikte youtube’da yayınlanan programda keyifli bir sohbet yapmış ve uzun saçlı, sakallı haliyle görünmüştü.