Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Berkay’dan, Arda Turan davasında, ‘bin lira aylık gelir’ söylemine yeni açıklama geldi!

Berkay’dan, Arda Turan davasında, ‘bin lira aylık gelir’ söylemine yeni açıklama geldi!

tarafından zk zk

Aylık gelirim bin TL’ demişti… Berkay’dan yeni açıklama!
Şarkıcı Berkay, bin lira aylık geliri olduğunu açıkladı.

Yaşadıkları kavga sonrası davalık olan futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin, ilk kez hakim karşısına çıktı. Arda Turan aylık gelirinin 300 bin euro olduğunu dile getirirken, Berkay ise bin lira aylık geliri olduğunu açıkladı.

İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya; müşteki-sanık olan Arda Turan ve Berkay Şahin ile davanın müştekisi, Berkay Şahin’in eşi Özlem Şahin, avukatlarıyla birlikte katıldı.

Kanal D’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ programının haberine göre; duruşmada kimlik tespiti yapılan Arda Turan, aylık gelirinin 300 bin euro olduğunu söyledi. Şarkıcı olduğunu belirten Berkay Şahin ise bin lira aylık geliri olduğunu ifade etti.

Programın sunucuları, bin liralık gelir açıklaması üzerine büyük şaşkınlık yaşadı. Berkay, adliye çıkışı aylık geliri ile ilgili soruya, “Mahkemeye beyanımız budur. Herhangi bir açıklama yapmak istemiyoruz” yanıtını verdi.

Şarkıcı Berkay’dan aylık gelir açıklaması

Futbolcu Arda Turan ile Şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan kavgaya ilişkin ilk duruşması görüldü. Dava sırasında aylık gelirini 1000 TL olarak beyan eden Berkay Şahin sosyal medya hesabından kendisini eleştirenlere cevap verdi.

Berkay: Kinaye yaptım

Şarkıcı Berkay, mahkemede aylık gelirinin bin TL olduğunu söyledikten sonra gelen tepkiler üzerine ikinci kez açıklama yaptı. Berkay, paylaştığı videoya, “Güzel kardeşlerim mahkeme salonunda “kinaye” olarak yapılmış söylenmiş bir söz :) ciddiye almayın… birimde mahkeme salonundakilerinde gülüp geçtiği bir konudur yazılı anlamayanlara birde sözle anlatmaya çalıştım öpüyorum hepinizi”