Ana sayfa Dizi Fragmanları Berker Güven gümbür gümbür geliyor! Zalim İstanbul’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Berker Güven gümbür gümbür geliyor! Zalim İstanbul’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Geçtiğimiz sezonun en dikkat çeken yapımlarından birisi de Zalim İstanbul dizisiydi.

Başrollerinde; Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek’in yer aldığı dizi, Eylül ayında 10’uncu bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Dizinin 2. sezon fragmanı yayınlandı ve bir hayli beğeni topladı.Geçtiğimiz sezon Vatanım Sensin dizisinde Aleksi karakteri ile ekrana gelen Berker Güven, bir sezon sonra Zalim İstanbul dizisinde bambaşka bir rolde ve herkesi şaşırtarak dönmüştü.

Berker Güven’in müthiş oyunculuğu da ilk sezon takdirle karşılanmıştı. 2. sezonu heyecanla bekleyen Güven, instagram hesabından dizinin yeni sezon fragmanını paylaştı.

Berker Güven’in hayranları “Efsane geri dönüyor” diyerek Zalim İstanbul dizisini çok özlediklerini ve muhteşem bir geri dönüş beklediklerini belirten yorumlarda bulundu.

Bir takipçi, “Nedim’in muhteşem bir şekilde döneceği çok belli” diyerek fragmana atıf yaptı.

Dört değil sekiz gözle diziyi beklediğini belirten dizi hayranlarının yanı sıra, “Nedim sonunda ayağa kalktı, kral geri döndü” gibi yorumlar yer almakta.

İşte Berker Güven’in paylaşımı:

Zalim İstanbul 2. Sezonuyla yakında Kanal D’de.