Ana sayfa Sosyal Medya Berker Güven ile Özgü Kaya partnerliği, Kanal D’nin yeni kurtarıcısı olabilir!

Berker Güven ile Özgü Kaya partnerliği, Kanal D’nin yeni kurtarıcısı olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Üç Kız Kardeş isimli dizi salı rekabetinde yer almaya başlıyor… İclal Aydın’ın çok satan aynı isimli romanından uyarlanan dizide Berker Güven ile Özgü Kaya ikilisinin partnerliği ilgi görecek…

Türkan ve Somer karakterleri ile yer alacak olan bu ikilinin yeni dizi çifti olması öyle hemen gerçekleşmeyebilir… Çünkü acıklı bir hikaye ve erkeğin, kadını yok sayması gibi bir durum ilk bölümlerde çok sinir bozucu olacak.

Üç Kız Kardeş dizisinde Özgü Kaya’nın canlandıracağı Türkan karakteri, daima korunmaya muhtaç bir kadın imajı olarak yer alacak. Toplumda benzer birçok kadın var ve bu izleyiciler de kendilerinden birçok parçayı Özgü Kaya’nın oyunculuğunda Türkan karakterinde bulacak… Duygusal geçişleri çok fazla olan bu karakterde ünlü oyuncunun dram performansı dizinin kaderini belirleyecek rollerin başında geliyor.

Berker Güven ile Özgü Kaya partnerliği, Kanal D'nin yeni kurtarıcısı olabilir! 1

Somer karakterinde ise Berker Güven yine farklı duyguları yaşayan ve izleyicilerin Alev Alev dizisindeki gibi önce sinir olacağı, sonra da seveceği bir karakterle geliyor. Somer’in Türkan’a karşı tavırları dizinin ilk bölümlerinde sizleri çok rahatsız edebilir.

İki genç oyuncunun başrolde buluşması iyi düşünülmüş bir karar gibi görünüyor. Özgü Kaya, hayatı dışardan masal alemi gibi görünse de kapalı kapıların arkasında Türkan’ın gözyaşı gerçeğini ortaya koyacak. Dram sahnelerinin bol olacağı proje genç oyuncu adına büyük bir sınav anlamı taşıyor.

Berker Güven ile Özgü Kaya partnerliği, Kanal D'nin yeni kurtarıcısı olabilir! 2

Ailenin ilk göz ağrısı olan Türkan her zaman annesinin güzel, narin, kırılgan kızıydı, onun hep korunmaya muhtaç olduğunu düşünürdü, onu öyle yetiştirdi. O yüzdendir ki Türkan hayatındaki hiçbir şeyi seçme hakkına sahip olmadı. Kocasını da evlendikten sonra yaşadığı cehennem hayatını da kendi seçmedi. Merdivensiz kuleye kapatılmış bir Rapunzel olarak Türkan’ın kaderine daha ne kadar razı olacağını kimse bilmemektedir.

Somer karakteri ise Berker Güven’in Alev Alev dizisindeki İskender karakteri gibi farklı yüzleri ile dizide yer alacak. Önce sevilmeyecek olan bu karakterin daha sonra dizi hayranlarının beğenisini kazanma durumu yaşanabilir.

Berker Güven ile Özgü Kaya partnerliği, Kanal D'nin yeni kurtarıcısı olabilir! 3

Sevgilisini ailesi yüzünden bırakan Somer, Türkan’la evlenmeye, maddi korkuları sebebiyle göz yummuş ama Türkan’a bir eş olmayacağına söz vermiştir. Onun kalbinin tek sahibi Mine’dir. Ama Somer gün geçtikçe Türkan’ın iyiliğine kayıtsız kalamayacak annesi ve sevgilisinden görmediği anlayışı ve inceliği onda görecektir.

Somer, hikayede Türkan’ı çok genç fark edecek. Berker Güven’in duygu geçişleri çok yoğun olacak bu karaktere seçilmesinin de bir anlamı var. Oyuncu bu tür rolleri çok iyi canlandırıyor.

Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş’te iki genç oyuncunun partnerliği dizinin akıbetini çok etkileyecek.