Ana sayfa Dizi Haberleri Berker Güven ile Özgü Kaya’nın parıltısı, Üç Kız Kardeş dizisini efsaneye dönüştürebilir!

Berker Güven ile Özgü Kaya’nın parıltısı, Üç Kız Kardeş dizisini efsaneye dönüştürebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2022 yılında izleyicilerle Kanal D ekranında Şubat ayından itibaren buluşan Üç Kız Kardeş dizisi toplam 16 bölüm yayınlandı. Haziran ayında final yaptıktan sonra Eylül başına kadar da dinlenme dönemi yaşandı. Ancak dizinin ekibi yeniden bir araya geldi ve Ayvalık’taki çekimler de başladı.

Kanal D ekranında 17. bölümü ile Eylül ayında yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak olan Üç Kız Kardeş dizisinin etkili hikayesi ve başarılı oyunculukları ile çok daha fazla konuşulması bekleniyor. Dizinin iyi reytingler alması rakibi Destan’ın önünü kapatmış ve bu proje ikinci sezonda devam etmesi riskli olduğu için de yayından kaldırılması kararı alınmıştı.

Üç Kız Kardeş dizisi yine Salı akşamları ekranda yer alacak ve yine rakiplerine zorlu anlar yaşatacak. Geçtiğimiz salı günü Fox TV’de başlayan Kusursuz Kiracı dizisi de çok beğenildi ve yeni sezonda Üç Kız Kardeş ile güçlü bir rekabet sürecine girişecek.

Kanal D dizisinin en önemli başarısı hikayenin çok derinlikli ve izleyenleri meraklandıran unsurlarla dolu olması. Ayrıca oyuncu kadrosu da çok başarılı isimlerden seçildi. Dizinin 13 Eylül Salı akşamı 17. bölümü ile yeniden ekranda olacağı da Kanal D tarafından resmen duyuruldu.  Berker Güven’in canlandırdığı Somer karakterindeki etkisinin yanı sıra, Özgü Kaya’nın da Türkan olarak ilk sezonda fazlasıyla öne çıkması dizinin en büyük artılarından oldu.

Somer ve Türkan karakterlerine izleyicilerin ilgisi de çok yoğun oldu ve sosyal medya bu ikiliyi konuştu. Üç Kız Kardeş dizisinin 17. bölümünün yayınlanması ile birlikte yeniden milyonlar ekran başına geçecek ve yeniden sosyal medyada yüzbinlerce paylaşım yapılacak.

Berker Güven ile Özgü Kaya'nın pırıltısı, Üç Kız Kardeş dizisini efsaneye dönüştürebilir! 88

Tabii ki bu paylaşımlarda, geçen aylarda olduğu gibi yıldızı parlayan isimler Özgü Kaya ve Berker Güven ön planda yer alacaktır.

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin aile sıcaklığı sağlayan ama günümüz dünyasında yaşananları da barındıran hikaye kurgusu, çok etkili oluyor.

Yeni sezonda Üç Kız Kardeş dizisi Berker Güven ve Özgü Kaya ikilisinin güçlü uyumuyla birlikte yine en çok konuşulan yapımların başında gelecek gibi gözüküyor.

Dizinin ikinci sezonu psikolojik derinlik açısından ilk sezondan daha zorlu sahnelerle dolu olacak. Özellikle de Türkan ve Somer’in hayatlarında yaşanan büyük dramlar öne çıkacak.

Nesrin karakterinin de bu dramın bir başka yüzünü yansıtması bekleniyor. İclal Aydın’ın çok okunan aynı isimli romanından uyarlanan dizinin ikinci sezonu yine milyonlarca izleyiciyi Kanal D ekranına çekecek.