Ana sayfa Sosyal Medya Berker Güven ve Özgü Kaya, Üç Kız Kardeş dizisinin setinden pozlarıyla büyük tüyo verdiler!

Berker Güven ve Özgü Kaya, Üç Kız Kardeş dizisinin setinden pozlarıyla büyük tüyo verdiler!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi, sessiz sedasız geldiği ekranda bir anda reyting birinciliğine oturarak Salı akşamının tahtına oturdu! Aylardır Destan dizisinin birinci olduğu Salı günleri artık Üç Kız Kardeş dizisiyle anılıyor.

İclal Aydın’ın çok satan ve aynı ismi taşıyan romanından uyarlanmakta olan Üç Kız Kardeş dizisi, Ayvalık’ta çekilmekte. Dizinin bu hafta ekrana gelen 6. bölümünde Türkan ve Somer’in yakınlaşmaya başladıkları anlar, izleyiciyi de mutlu etmişti.

Sosyal medyada bu çiftin aşık olması yönünde dileklerini sıklıkla dile getiriyor izleyenler. Özgü Kaya, Türkan rolünü başarıyla oynarken, partneri Berker Güven de Somer karakteriyle rolünün hakkını vermekte.

Birbirlerine çok yakıştırılan çiftin evlilikleri ilk günden büyük bir yara almıştı! Somer, annesinin zoruyla yaptığı evlilik nedeniyle Türkan’ı istemezken, giderek daha çok farketmeye başlayacak. Bu aşkın sinyalleri de 6. bölümde atılmaya başlanmıştı.

7. bölümde ikilinin daha da yakınlaşması bekleniyor. Dizinin ilerleyen bölümlerinden bir sürpriz ise iki genç oyuncudan geldi.

Deneyimli oyuncular Reha Özcan, İclal Aydın ve Veda Yurtsever’in yanı sıra Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada, Melisa Berberoğlu ve Nazlı Senem Ünal gibi genç ve başarılı isimlerin yer aldıkları dizinin 7. bölümü merakla bekleniyor.

Dizinin setinden Özgü Kaya ve Berker Güven’in birlikte verdikleri pozda, gelecek bölümlerde güzel bir sürprizin yaşanacağını da müjdeledi iki oyuncu. Özgü Kaya’nın şapkalı hali, arkada görünen kumsalla birlikte Türkan ve Somer’in plajda bir gün geçireceklerini gösteriyor.

Berker Güven ve Özgü Kaya, Üç Kız Kardeş dizisinin setinden pozlarıyla büyük tüyo verdiler! 9

Özgü Kaya, Berker Güven ile verdiği ve arkada set çalışanlarının sahne öncesi hazırlık yaptığı kumsalın görüldüğü fotoğrafa  ‘Çok tatliş bir sahne geliyor diyebilir miyiz’ notunu düşmesi heyecan yaşattı. Görünen o ki dizide herkesi mutlu edecek bir romantik sahne çekiliyor.

Berker Güven ve Özgü Kaya, Üç Kız Kardeş dizisinin setinden pozlarıyla büyük tüyo verdiler! 10

5 Nisan Salı günü yayınlanacak 7. bölüm fragmanında Somer’in Türkan’a daha çok ilgi duymaya başladığı görülüyordu. Kumsalda çekilen bu sahneler 7. bölümde mi yayınlanacak henüz bilinmiyor ama izleyicilerin heyecanlandıran gelişmelerin geldiğinin de habercisi oldu bu paylaşım.

Özgü Kaya, set dışında da partneri Berker Güven ile iyi anlaştıklarını gösteriyor yaptığı paylaşımlarla. Yine araba içindeki bir hallerini de paylaştı oyuncu yukarıda…

Berker Güven ve Özgü Kaya, Üç Kız Kardeş dizisinin setinden pozlarıyla büyük tüyo verdiler! 11
Bu arada dizinin reytinglerinden de hayli memnun olan Kaya, “Bizi tüm kategorilerde birinci yapan canımız izleyicimiz iyi ki varsınız’ notuyla sosyal medya hesabından dizinin takipçilerine de teşekkür etmeyi ihmal etmedi…