Ana sayfa Dizi Haberleri Berker Güven, yeni dizi Üç Kız Kardeş’te aynı Zalim İstanbul’daki gibi en zor karakteri seçti!

Berker Güven, yeni dizi Üç Kız Kardeş’te aynı Zalim İstanbul’daki gibi en zor karakteri seçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ayvalık’ta çekimleri yapılan Üç Kız Kardeş isimli Kanal D’nin yeni dizisi 22 Şubat Salı akşamı ilk bölümü ile ekrandaki yerini alacak. İclal Aydın’ın aynı isimli çok satan romanının dizi versiyonunda başrolde yer alması da dikkat çeken bir başka detay.. Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin iki erkek başrolü olarak ise Reha Özcan ile Berker Güven dikkatleri çekiyor.

Zalim İstanbul dizisindeki muhteşem performansı ile hayranlarını mest eden Berker Güven, Nedim karakteri ile herkesi şaşırtmıştı. Engelli bir karakteri ve onun hislerini muhteşem bir performans ile yansıtması oyuncuyu da öne çıkarttı. Aslında Berker Güven, Vatanım Sensin dizisindeki Aleksi karakteri ile de birçok kişi tarafından hatırlanıyor…

Geçen sezon Alev Alev isimli dizide çok farklı bir karakterde yer alan oyuncu, yeni sezonda yine izleyicileri çok şaşırtacak Somer rolüyle çok konuşulacak. Somer karakterini diğer karakterlerden ayıran belirgin bir özellik var. Bu özellik de hikayenin en zor karakteri olmasının sebebi…

Berker Güven, yeni dizi Üç Kız Kardeş'te aynı Zalim İstanbul'daki gibi en zor karakteri seçti! 8

Somer, İngiltere’de yaşamış ve oranın kültürü ile asimile olmuş birisi. Yıllar sonra ise Ayvalık’a dönen ve ailesinin kültürüne alışmaya çalışan Somer, çok farklı bir ruh haline sahip olacak.

Berker Güven, dizideki diğer karakterlerden Somer’i ayrıştırmak için önemli çalışmalar yapmak zorunda kaldı. Oyuncu, yaptığı bu çalışmaları şu sözlerle ifade etti:

“Somer bu hikayede hem iyi tarafla hem de kötü tarafla ilgili en çok bilgiye ve etkileşime sahip kişi. Yaşananların içerisinde en aktif mücadeleyi veren, tabiri caizse iki cephede de savaş veren bir karakter olduğu için Somer’i diğer karakterlerden ayırıp hikayenin dokusunun içine ayrı bir katman ve derinlik yaratmam gerekiyordu.

Berker Güven, yeni dizi Üç Kız Kardeş'te aynı Zalim İstanbul'daki gibi en zor karakteri seçti! 9

Dolayısıyla Somer’i diğer karakterlerden ayırmak ve Somer’i anlamak için üzerine en çok kafa yorduğum şey, o dönem İngiltere’de yaşayıp oranın kültürüne asimile olmuş birinin, Ayvalık’ta ailesinin kültürüne dönmesiyle birlikte nasıl bir ruh hali olabileceğini anlayarak temellendirmeye çalıştım.

Bu yüzden 90’ların sonlarında geçen bir sürü İngiliz yapımı film izledim. Filmlerin enerjisi, dönemin genel hissi, filmlerdeki karakterlerin bedenlerini kullanış biçimleri ve birbirleriyle etkileşme biçimlerini gözlemledim.”