Ana sayfa Dizi Haberleri Berker Güven’i ekrana döndüren Üç Kız Kardeş sıcacık hikayesiyle izleyiciyi kucaklayacak!

Berker Güven’i ekrana döndüren Üç Kız Kardeş sıcacık hikayesiyle izleyiciyi kucaklayacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi çok yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Hazırlık sürecinin ardından çekime başlayan dizi, son dönemin yıldızı parlayan yakışıklı oyuncularından Berker Güven’i de ekrana döndürüyor.

Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği yeni dizisi Üç Kız Kardeşler uzun süren hazırlık sürecinin ardından nihayet sete çıktı. Setten ilk fotoğraflar da sosyal medyada paylaşıldı.

Berker Güven’i ekrana döndüren Üç Kız Kardeş sıcacık hikayesiyle izleyiciyi kucaklayacak! 8

Dizinin çekimleri, hikayenin de geçtiği Ayvalık’ta gerçekleştiriliyor. İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı adlı kitabından uyarlanan dizinin hikayesi şöyle olacak:

“Bir zamanlar, bir ülkenin en güzel denizine bakan bir evde üç kız kardeş yaşardı. İsimleri Türkan, Dönüş ve Derya idi. Babaları Sadık Bey ve anneleri Nesrin Hanım’la birlikte geceleri kucak kucağa oturur, gelecekte onları bekleyen şahane yılların hayallerini kurarlardı. Türkan, Dönüş ve Derya’nın, Ayvalık’ın çam kokulu sokaklarında geçen masal gibi çocukluğu, onları yetişkin dünyasının acımasızlığına hazırlamamıştı belki.

Hiçbir hayatın, hiçbir seçimin göründüğü kadar kolay olmadığını, bazen en büyük, en akla gelmeyecek sırların en güvendiklerimizin kalbinde saklandığını, en korkulacak hastalıkların gün gelip geçmişi derleyip toplayabileceğini anlamak zaman istiyordu. Ayvalık’ın denize uzanan taş sokaklarından, nice yaşamlar görüp geçirmiş zeytin ağaçlarından, hayatın kaynağından akan suyundan, eski evlerinden doğmuş bir aile hikayesi Üç Kız Kardeş. Bir mutsuzluk hikayesi değil; neşeli günleri yad ede ede iyiliğe dönüşün hikayesi.”

Berker Güven’i ekrana döndüren Üç Kız Kardeş sıcacık hikayesiyle izleyiciyi kucaklayacak! 9

Başrollerinde İclal Aydın ve Reha Özcan’ın yer aldığı dizi aynı zamanda son zamanların en popüler oyuncularından Berker Güven’i uzun bir aradan sonra yeniden ekrana döndürüyor. Zalim İstanbul dizisiyle büyük çıkış yapan yakışıklı oyuncu Alev Alev’de canlandırdığı İskender karakteriyle yeteneğini ortaya koymuştu.

Yönetmenliğini Eda Toksöz’ün üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Emre Kıvılcım, Mert Özcan, Ece Baliç yer alıyor.