Ana sayfa Kadın Haberleri Berrak Tüzünataç, mutluluktan tepe taklak oldu!

Berrak Tüzünataç, mutluluktan tepe taklak oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Berrak Tüzünataç’ın son projesi oyuncuya birincilik keyfi yaşattı! Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, 2020 yılında Biz Böyleyiz isimli film ile sinemalarda yer aldı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle 2,5 aya yakın süre kendisini karantinaya alan oyuncu, yeni yılda film dışında başka bir projede yer almadı. Berrak Tüzünataç, Ocak ayında vizyona çıkan filmin Netflix’te yayınlanmasına da çok sevindi.

Instagram hesabından heyecanını paylaşan oyuncu, “Biz Böyleyiz filminin Netflix’in top 10’unda 1. olduğunu görmüşümdür” şeklindeki mesajı dikkatleri çekti. Oyuncu, yoga yaparken baş üstü durduğu bir fotoğrafını paylaşarak bu gelişmeye ne kadar sevindiğini de ifade etti.

Oyuncu, “Arkadaşlar ayaklar 39 numara” diyerek de bir not bıraktı. Birçok takipçisi bu fotoğrafta en çok da ayaklarına dikkat çekmişti. “Ayakların kaç numara? Ayaklar 45 numara mı?” gibi birçok yorum yapıldı.

Berrak Tüzünataç da ayaklarının 39 numara olduğunu belirterek bu sorulara yanıt vermiş oldu. Oyuncunun, instagram hesabının 500 bin takipçiye geçmesi de dikkatleri çekti.

Berrak Tüzünataç, mutluluktan tepe taklak oldu! 7