Ana sayfa Dizi Haberleri Beverly Hills uyarlaması Darmaduman dizisi oyuncuları ve fotoğraflarıyla bile ateş ediyor!

Beverly Hills uyarlaması Darmaduman dizisi oyuncuları ve fotoğraflarıyla bile ateş ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yakında başlayacak olan Darmaduman isimli yeni dizi, Beverly Hills 90210 isimli Amerikan dizisinin yerli uyarlaması olarak öne çıkacak bir proje. Daha önce ismi Gelecek Uzun Sürer olarak tarif edilen hikayede ilk önemli değişiklik, ismi konusunda yaşandı. Darmaduman ismiyle yeni yayın dönemine hazırlanan dizinin çekimleri devam ediyor.

Çok etkili bir oyuncu kadrosunun buluştuğu dizi adeta ünlülerin büyük sınavı olarak da tarif edilebilir. Hem Nur Fettahoğlu. Meral Çetinkaya, Metin Coşkun ve Necip Memili gibi tecrübeli isimler kadroda yer alıyor hem de son dönemin popüler genç oyuncuları bu dizide buluştu. Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora gibi son yılların projeleriyle çok konuşulan isimlerini Darmaduman dizisinde izleyeceksiniz.

Beverly Hills uyarlaması Darmaduman dizisi oyuncuları ve fotoğraflarıyla bile ateş ediyor! 8

Dizinin setinden yansıyan fotoğraflar da oyuncu kadrosunun ne kadar etkili olacağını göstermeye yetiyor. Hafsanur Sancaktutan ile Aslıhan Malbora güzellikleri ile yine çok konuşuldu. Sosyal medyadaki yorumlara göre fotoğraflar adeta ateş ediyordu. Dizi hayranları heyecanla ilk bölümü beklerken, dizinin çekimleri de İstanbul’un farklı noktalarında devam ediyor.

Yayınlandığı dönemde çok geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Beverly Hills gibi bir dizi projesinin yerli versiyonunu yapmak çok iddialı bir çıkış, Senaryosunu Damla Serimin kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini ise Deniz Yorulmazer üstlendi.

Beverly Hills uyarlaması Darmaduman dizisi oyuncuları ve fotoğraflarıyla bile ateş ediyor! 9

Yıllarca süren küslüğün ardından İstanbul’da babasının evine dönmek zorunda kalan Harun ve ailesinin hikayesini izleyeceksiniz. Değişken hayatlar, gençlik enerjisi, hırs ve entrikanın bol olduğu bir dizi geliyor.

Darmaduman isimli yeni dizinin ilk fragmanı da yayınlandı ve sosyal medyada geniş bir hayran kitlesi tarafından beğeni topladı.

Gençlerin kendilerini, hayatı, arkadaşlığı ve aşkı keşfettikleri yolculuklarının detayları yeni sezonun iddialı bir dizisini ortaya çıkardı.

Toplumsal olarak da ders verecek sahnelerle, günümüz gençlik dünyasının kilit noktalarına değinilmesi beklenen senaryoda, yetişkinlerin de gençlikleriyle hesaplaşmalarını ve kendilerini yeniden bulma hikayelerini bu dizide bulacaksınız.

Darmaduman dizisinin yayın tarihi henüz duyurulmadı ama çok yakın bir zaman içinde başlaması bekleniyor.