Ana sayfa Dizi Haberleri ‘Beyefendi çok yakışıklı!” Teşkilat dizisinin o sahnesine sosyal medyada yorum yağdı!

‘Beyefendi çok yakışıklı!” Teşkilat dizisinin o sahnesine sosyal medyada yorum yağdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çağlar Ertuğrul’un ani ayrılığı sonrası izleyici, yeni sezonda Deniz Baysal’ın Teşkilat dizisindeki yeni partnerini heyecanla beklemişti! Yayına bir kaç hafta kala kadroya Murat Yıldırım’ın dahil olması herkes için büyük sürpriz oldu. Aziz dizisinin sezon başında devam etmeyeceği duyurulunca, Murat Yıldırım da Teşkilat ile anlaştı.

Oyuncunun Teşkilat’a katılması, daha bölümler başlamadan izleyici tarafından olumlu karşılanmıştı. Ancak hiç bu kadar hızla Serdar’ı unutturacağı da düşünülmemişti! Yıldırım ve Baysal partnerliği izleyici tarafından çok beğeniliyor! Bir kaç haftadır gün birinciliğini Yargı’dan alan Teşkilat, bu hafta bir miktar gerilese de sosyal medyadaki heyecan sürüyor!

3. sezonunda da izleyenleri ekran başına toplayan Teşkilat’ta Zehra ve Ömer arasında giderek flörtleşmeye varan bakışlar, konuşmalar, tavırlar sosyal medyada didik didik ediliyor ve her sahneleri ayrıca yorumlar alıyor, övgü, beğeni ve heyecan dolu yorumlara konu oluyor!

'Beyefendi çok yakışıklı!" Teşkilat dizisinin o sahnesine sosyal medyada yorum yağdı! 17

TRT1’in sevilen dizisi Teşkilat, Yargı dizisinin 23 Ekim pazar akşamı ekrana gelen yeni bölümündeki bazı sahneler, sosyal medyada çok konuşuldu! Bir operasyon için mağazada çalışan bir kişi olan Zehra ile mağazaya alışverişe gelen Ömer arasındaki diyaloglar ve bakışmalar, Teşkilat izleyicisini gülümseten anlar yaşattı.

Aynı zamanda aşkın ayak sesleri olarak da nitelendirilen bu sahnelerde, Ömer ve Zehra’nın giderek daha çok birbirlerine yakınlaşmaları, zıtlaşmalarına karşın öne çıkmakta. Zehra’nın için için Ömer’i takip ettiği ve laf attığı görülürken, söylediği kimi sözler de gülümsetti.

İşte mağazada kravat iğnesi seçme sahnesi…

Özellikle, Ömer’in yanındaki kadına sevgili olduklarını ima ettikleri sahne, teşkilattaki dinlemeye de takılıp uyarı alınca, Ömer’in biraz fazla olduğu yolundaki sözlere ‘Bence de’ yanıtı güldürdü. Zehra’nın ve Ömer’in imalı bakışmaları ve sözleri beğeni toplarken, “Beyefendi çok yakışıklı, siz de çok güzel bir kadınsınız. Ne bileyim nazik cömert, belli ki anlayışlı” cümlesi de ayrıca izleyici tarafından dikkat çeken bir sahneydi…

İşte izleyicilerden Zehra ve Ömer için gelen yorumlardan bazıları…

'Beyefendi çok yakışıklı!" Teşkilat dizisinin o sahnesine sosyal medyada yorum yağdı! 18 'Beyefendi çok yakışıklı!" Teşkilat dizisinin o sahnesine sosyal medyada yorum yağdı! 19 'Beyefendi çok yakışıklı!" Teşkilat dizisinin o sahnesine sosyal medyada yorum yağdı! 20 'Beyefendi çok yakışıklı!" Teşkilat dizisinin o sahnesine sosyal medyada yorum yağdı! 21 'Beyefendi çok yakışıklı!" Teşkilat dizisinin o sahnesine sosyal medyada yorum yağdı! 22 'Beyefendi çok yakışıklı!" Teşkilat dizisinin o sahnesine sosyal medyada yorum yağdı! 23 'Beyefendi çok yakışıklı!" Teşkilat dizisinin o sahnesine sosyal medyada yorum yağdı! 24 'Beyefendi çok yakışıklı!" Teşkilat dizisinin o sahnesine sosyal medyada yorum yağdı! 25 'Beyefendi çok yakışıklı!" Teşkilat dizisinin o sahnesine sosyal medyada yorum yağdı! 26 'Beyefendi çok yakışıklı!" Teşkilat dizisinin o sahnesine sosyal medyada yorum yağdı! 27