Ana sayfa Sosyal Medya Beyza Şekerci, dizi oyunculuğu değil perde arkasında olmayı tercih etti!

Beyza Şekerci, dizi oyunculuğu değil perde arkasında olmayı tercih etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Beyza Şekerci eşi Engin Hepileri ve oğlu Can ile birlikte İzmir’in Urla ilçesindeki evinde renkli bir yaz tatili geçirdi. Oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da takipçilerine tatilinden güzel anlar sundu… Şimdi ise işe dönme zamanı. Oyuncu, yeni bir dizide yer almayacak ama dizilerin perde arkasında yer alan konulardan oluşan bir programla ekranda bulunacak.

Eğlence dünyası tutkunları ekran başına davet eden, sinema ve televizyon dünyasından en son haberler, kamera arkası görüntüleri ve özel röportajların programda yer alacağını belirten Beyza Şekerci, her Pazar 11.15’te ekranda olacak.

Beyza Şakerci’nin sunuculuğunu üstlendiği program atv’nin bir süredir yayınladığı Dizi TV gibi, genelde Fox TV’nin yapımlarının perde arkasından görüntülerden oluşacak gibi duruyor. atv’de kendi dizileri ve programları hakkında içeriklerden oluşan Dizi TV programını yayınlamayı sürdürüyor.

İşte Beyza Şekerci’nin instagram hesabından yaptığı paylaşım:

Yepyeni bir heyecan✨
@foxturkiye nin kültür sanat programı Kamera Arkası’nda sinema ve televizyon dünyasının son gelişmeleriyle karşınızda olacağım. Pazar saat 11.15’te görüşmek üzere????????@kamerarkasifox