Ana sayfa Sosyal Medya Beyza Şekerci – Engin Hepileri ve Hazal Subaşı aynı ruh halinde! Merve Oflaz’dan seksi poz!

Beyza Şekerci – Engin Hepileri ve Hazal Subaşı aynı ruh halinde! Merve Oflaz’dan seksi poz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beyza Şekerci ve Engin Hepileri çiftinin mutlu tatilleri, Hazal Subaşı’nın keyifli hali ve yaz aylarının en seksi pozunu veren Merve Oflaz’ın çekiciliği… Ünlü isimlerin instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlardan kısa bilgileri sizler için derledik.

Beyza Şekerci – Engin Hepileri çiftinin keyifli tatilinden mutluluk içeren bir paylaşım geldi. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan Engin Hepileri, son dönemde başarılı performansı ile göz dolduruyor. Beyza Şekerci ise 2018 yılının Ekim ayında dünyaya gelen oğlu Can’ın bakımı için bir süredir kariyerine ara vermişti. Çift, tatilde hem aşklarını tazeledi hem de moral buldu.

Beyza Şekerci - Engin Hepileri ve Hazal Subaşı aynı ruh halinde! Merve Oflaz'dan seksi poz! 9

Çukur dizisinde Nehir karakterine hayat veren Hazal Subaşı, dizinin sezon arasında tatilini sürdürüyor. Sevgilisi Rıza Kocaoğlu ile birlikte Bodrum’da tatil yapan oyuncu, mutluluğunu paylaşımı ile gösterdi.Takipçileri “Çiçek kız gelmiş, hoş gelmiş” diye yorum bıraktı.

Beyza Şekerci - Engin Hepileri ve Hazal Subaşı aynı ruh halinde! Merve Oflaz'dan seksi poz! 10

Çeşme, Akyaka ve Urla’yı tatil rotası olarak belirleyen Merve Oflaz, son olarak da Marmaris’de görüldü. Arka Sokaklar dizisinin yorgunluğunu üzerinden atıyor. Fit vücuduyla göz dolduran oyuncu, tatilin en seksi pozunu veren isim oldu.

Beyza Şekerci - Engin Hepileri ve Hazal Subaşı aynı ruh halinde! Merve Oflaz'dan seksi poz! 11