Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Beyza Şekerci ile Engin Hepileri çiftini çok heyecanlandıran gelişme!

Beyza Şekerci ile Engin Hepileri çiftini çok heyecanlandıran gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu çift Engin Hepileri ile Beyza Şekerci, İntikam isimli dizide birlikte rol almış ve sette başlayan aşkları da evlilik ile sonuçlanmıştı. İki ünlü isim Can isimli oğullarını 2018 yılının ekim ayında dünyaya getirdi.

Çocuklarının hızlı büyüdüğünü belirten çift bir alışveriş merkezinde okul alışverişi yaparken görüntülendi. Hepileri, “İnanamıyoruz biz de, şu anda bayağı çocuğumuz için okul alışverişi yapıyoruz. Onun kadar heyecanlıyız” dedi.

Can’ın kendi isteklerinin de olmaya başladığını belirten Beyza Şekerci, özel derslerin henüz çok erken olduğunu belirtti. Çocuklarını ana sınıfına veren çift zamanın ne kadar hızlı geçtiğine de özellikle vurgu yaptı.

Okulda eğlenmesini ve sosyalleşmesini istediklerini belirten ünlü çift, çalışma saatlerinin yoğun ve belirsiz olduğunu, bunun da çocuk bakımını zorlaştırdığını anlattı.

Yardımcıları olduğunu belirten Engin Hepileri, “Hayatımız çok belirsiz. Günlerimiz çok belirsiz” dedi. Beyza Şekerci, zamanları dengelemeye çalıştıklarını ve Can’ın annesi ile de babası ile de güzel zamanlar geçirdiğini de ifade etti.

Anka isimli sinema filminde yer alan Engin Hepileri, Türkiye’nin ilk araba yarışı filmi olduğunu belirtti. Çok iyi hazırlandıklarını ve güçlü aksiyon sahneleri çekildiğini anlatan oyuncu, filmin Şubat ayında vizyona gireceğini de ifade etti.

İleri sürüş teknikleri eğitimi alan Engin Hepileri, güzel sahneler çıkarttıkalırın altını çizdi.