Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Beyza Şekerci, yeni projelere hazırlanıyor!

Beyza Şekerci, yeni projelere hazırlanıyor!

tarafından ker_def

Son zamanlarda Fox TV ekranında Cumartesi günleri yayınlanmakta olan “Kamera Arkası” programındaki enerjik sunumu ve tarzıyla dikkat çeken Beyza Şekerci, son fotoğraf çekimindeki fitliği ve güzelliğiyle de çok beğenildi.

Engin Hepileri ile 2015 yılında evlenen oyuncu, 2018 yılının Ekim ayında oğlu Can’ı dünyaya getirmişti. Doğum sonrasında uzun süre oğluna bakmayı tercih eden ve teklifleri kabul etmeyen oyuncu, sezon başında Kamera Arkası programında sunuculuk yapmaya başlamıştı.

Beyza Şekerci, yeni projelere hazırlanıyor! 9

Özel pozlar verdiği bir çekim yapan Beyza Şekerci, açıklamalarıyla da dikkat çekti. Şekerci, “30’lu yaşlara geldikten sonra, anne olmamla da birlikte kendimi daha iyi tanıdığımı ve enerjimi doğru şekilde yönetebildiğimi düşünmeye başladım” diye konuştu.

Beyza Şekerci, yeni projelere hazırlanıyor! 10

Enerjisinin ve heyecanının yüksek olduğunu ve yeni projelerle yola devam etmek istediğini belirten oyuncu, “Tüm kadınların kendilerine inandıklarında istedikleri her şeyi değiştirebileceklerine, güzelleştirebileceklerine ve başaramayacakları hiçbir şey olmadığına inanıyorum” açıklamasıyla da dikkatleri çekti.

Beyza Şekerci, yeni projelere hazırlanıyor! 11

Beyza Şekerci oyunculuk kariyeriyle ilgili de, her zamanki heyecanı ve enerjisiyle yeni yolculuklara tam gaz hazırlandığını belirtti.