Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 10 Şubat Pazartesi 116. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Bıçak Sırtı 10 Şubat Pazartesi 116. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen dizisi Swaragini – Bıçak Sırtı 10 Şubat Pazartesi tarihli 116. bölümüyle ekrandaki yerini alacak. Yeni bölümden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz.

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında… Son yayınlanan 115.bölümde neler yaşanmıştı? Yeniden hatırlayalım:

Swara polisleri çağırıp Adash’ı tutuklatır. Öte yandan Lukşi bir anda ortadan kaybolur. Hayatından endişe edilen Lukşi nerede?

Swara bir yolunu bulur ve Adash’ın elinden silahını alır. Tüm kozlarını kaybeden Adash böyle bir hamle karşısında şok olur. Swara’nın önceden çağırdığı polisler eve gelip Adash ve Parinita’yı tutuklar. Öte yandan Shekar da annesinin yaptıklarını öğrenir ve ondan hesap sorar.

Oğlu üzerindeki tüm etkisini kaybeden Parvati çok bozulur. Durgaprasa Adash’ı evlatlıktan reddeder. Sanskar’la kavga eden Lukşi ise bir anda ortadan kaybolur. Ragini kocasının ortadan kaybolduğunu öğrenince yıkılır. Lukşi nerede?

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015