Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 19 Ocak Pazar günü 94.yeni bölümde Sanskar’ın yeni planı

Bıçak Sırtı 19 Ocak Pazar günü 94.yeni bölümde Sanskar’ın yeni planı

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden Bıçak Sırdı, 19 Ocak Pazar günü 94.yeni bölümü ile ekrandaki yerini alacak.Dizinin yeni bölümünde Sanskar yeni bir plan yapacak.Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Bıçak Sırtı’nda bu akşam Sanskar ve Lukşi bir plan hazırlar ve Sanskar Kisan adını alır. Swara’nın kalbini yeniden kazanmak isteyen Sanskar başarılı olacak mı?

Ragini ve Lukşi ise evlerine dönerken bir kaza geçirir. Kazayı hafif atlatıp eve dönmeyi başaran çift herkesin şok olmasına neden olur. Evdeki kötü havayı dağıtmak isteyen Maheshvari ailesi bir tören yapmak için kolları sıvar.

Sanskar ve Lukşi bir plan hazırlar ve Sanskar kılık değiştirerek Kisan adını alıp onunla tanışır. Swara’nın kalbini başka bir kimlikle kazanmak isteyen Sanskar bu planı herkesten gizler. Sanskar ve Lukşi’nin bu planı işe yarayacak mı?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj

Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma

Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,

Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015