Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 2 Şubat Pazar 108. Bölüm Fragmanı İzle

Bıçak Sırtı 2 Şubat Pazar 108. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen dizisi Swaragini – Bıçak Sırtı 2 Şubat Pazar tarihli 108. bölümüyle ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor. Videodan detayları izleyebilirsiniz.Durgaprasa kurtulur fakat bu sefer de parasızlık yüzünden hastanede rehin tutulur. Parinita aileye istedikleri parayı vereceğini söyler fakat bir şartı vardır.

Durgaprasad’ın durumu an be an kötüleşir. Lukşi ise hastaneye para veremez ve Adash’tan yardım ister. Fakat Adash onlarla dalga geçer ve aralarında büyük bir kavga çıkar. Tüm aile para bulmak için seferber olur. Fakat çaldıkları her kapı yüzlerine kapanır. Parvati Sharmishtha’nın altınlarını vermek istemez ve bu yüzden Swara’yı tutuklatır.

Parinita Maheshvari ailesiyle dalga geçmeyi sürdürür. Hastane parasını veren Parinita tüm aileden kendilerine hizmet etmesini ister. Maheshvari ailesi onun bu isteğini kabul edecek mi?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015