Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 26 Aralık Perşembe 70. Bölüm Fragmanı İzle

Bıçak Sırtı 26 Aralık Perşembe 70. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Ekranların sevilen dizisi Swaragini – Bıçak Sırtı 26 Aralık Perşembe günü yayınlanacak olan 70. bölümüyle izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde yaşanacakların detayını videoda bulabilirsiniz. Swara hapisten kaçar ve gerçek suçlunun Kavita ve annesi olduğunu ispatlamaya çalışır. Sanskar ise sevdiği kızı kurtarmak için bir ipucu bulur. Sanskar’ın bulduğu ipucu işe yarayacak mı?

Kavita Sanskar’a Swara’yı serbest bıraktırmak için şart koşar. Swara’nın masum olduğunu kanıtlayan görüntüleri Sanskar’a izleten Kavita, kendisiyle evlenirse delilleri polise vereceğini söyler. Kavita ve Sanskar’ın düğün törenlerinde Swara hapisten kaçar ve iz peşine düşer.

Her şeyi Kavita ve annesinin yaptığını anlayan Swara kendisini tutuklamaya gelen polislere olanları anlatır. Fakat polis Swara’ya inanmaz ve onu tutuklayacağını söyler. Sanskar ise bir ipucu bulur ve bunu polise izletir. Sanskar’ın çabası işe yarayacak mı?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı her gün 21:30’da Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 201