Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 26 Ocak Pazar 101. bölümde Parvati’nin yalanı ortaya çıkacak mı?

Bıçak Sırtı 26 Ocak Pazar 101. bölümde Parvati’nin yalanı ortaya çıkacak mı?

tarafından ker_def

Bıçak Sırtı dizisinin 26 Ocak Pazar günü yayınlanacak olan 101.bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar dikkatle bekleniyor. Haberimizde ayrıntıları bulabilirsiniz. Parvati’den tehlikeli oyun.

Bıçak Sırtı’nda bu akşam Parvati doğum hemşiresiyle anlaşıp doğum esnasında bebeğin öldüğünü söyletir. Çılgına dönen Sharmishtha bu durumu kabullenmek istemez. Parvati’nin yalanı ortaya çıkacak mı?

Doğum esnasında bebeğini kaybettiğini duyan Sharmishtha bir anda ortadan kaybolur. Parvati herkese karşı üzgün rolü oynar fakat gizli planını da sürdürmeye devam eder. Bir hemşireyle anlaşan Parvati ondan bebeği saklamasını ister. Bebeğini bulamayan Sharmishtha çılgına döner.

Sokaklarda dolaşan Sharmishtha bir bebek bulur ve onu sahiplenir. Polis akıl sağlığını yitiren Sharmishtha’yı bebek kaçırmaktan tutuklamak ister fakat Lukşi imdadına yetişir. Parvati’nin yaptıkları ortaya çıkacak mı?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj

Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma

Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,

Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015