Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 29 Aralık Pazar 73.bölümde Lukşi kime inanacak!

Bıçak Sırtı 29 Aralık Pazar 73.bölümde Lukşi kime inanacak!

tarafından ker_def

Kanal 7’nin Hint dizisi Bıçak Sırtı, 29 Aralık Pazar günü saat 21.00’de izleyicilerle buluşacak.73.bölümde neler yaşanacağının detaylarını videodan bulabilirsiniz. Kavya iftira atıyor…

Bıçak Sırtı’nda bu akşam Swara Sanskar ve ailesini Kavya’nın zulmünden korumak için babasına karşı gelip kocasını seçer. Kavya Lukşi’nin ailesine iftira atmak için yangın çıkarır. Lukşi kime inanacak?

Swara annesi ve Ragini’nin de desteğini alarak kayınvalidesinin evine gitmeye karar verir. Onun bu kararı Parvati’yi şok eder. Shekar evini satıp başka bir yere taşınmak ister. Fakat Rakini buna engel olmaya çalışır. Öte yandan Lukşi ve Kavya ailesini zor duruma düşürür.

Lukşi karısının saygısızlıklarına göz yumar. Kavya Lukşi’yi ailesine karşı doldurur. Kavya Maheshvari ailesine iftira atmak için odasını yakar. Lukşi karısının gerçek yüzünü görecek mi?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj

Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma

Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,

Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015