Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 3 Şubat Pazartesi 109.bölümde Sanskar kovulacak mı?

Bıçak Sırtı 3 Şubat Pazartesi 109.bölümde Sanskar kovulacak mı?

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Bıçak Sırtı dizisinin 3 Şubat Pazartesi günü ekrana gelecek olan 109. bölümünden detayları haberimizde bulabilirsiniz. Sanskar kovulacak mı? merakla beklenecek.

Bıçak Sırtı’nda bu akşam Parinita kayınvalidesine eziyet etmeyi sürdürür. Sanskar ise yeni bir işe girer. Adash Sanskar’ı işten kovdurtmak için onun patronuna yalan söyler. Sanskar işten atılacak mı?

Sanskar Parinita’nın parasını ödeyebilmek için bir iş bulur. Lukşi ise bir an önce para kazanmanın başka yollarını arar ve yasa dışı bir işe kalkışır. Parvati ise evde olup bitenleri Parinita’ya aktarır. Annapurna ise Parinita’nın zulmüne rağmen kocasına bakmaya çalışır fakat gelini onun işini sürekli zorlaştırır.

Adash Sanskar’ın girdiği iş yerine gider ve onun işine engel olmaya çalışır. Ailesini Sanskar’ın patronuna kötüleyen Adash, onun da yalancı olduğunu söyler. Sanskar işinden kovulacak mı?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj

Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma

Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,

Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015