Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 8 Şubat Cumartesi 114.bölümde Swara ve Ragini köşeye sıkıştı!

Bıçak Sırtı 8 Şubat Cumartesi 114.bölümde Swara ve Ragini köşeye sıkıştı!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden Bıçak Sırtı, 8 Şubat Cumartesi günü 114.bölümüyle izleyicilerle buluşacak. Swara ve Ragini köşeye sıkışıyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Bıçak Sırtı’nda bu akşam Swara babaannesinin elinden tapu belgelerini almayı başarır fakat Adash onu köşeye sıkıştırır. Ailesini kaybetmenin eşiğine gelen Swara ve Ragini ne yapacak?

Swara Parvati’yi tuzağa düşürür ve tapuları onun elinden alır. Parvati adamlarını onun üzerine salar. Parvati öfkeyle Adash’ı arar ve ona Swara’nın yaptıklarını anlatır. Adash bir adamını arayarak Swara’yı yakalamalarını söyler. Adamlar Ragini ve Swara’yı köşeye sıkıştırır.

Fakat Lukşi ve Sanskar gelip her ikisini de kurtarır. Adash ise Annapurna ve Durgaprasa’yı kullanarak kızlardan belgeleri almaya çalışır. Sanskar ve Lukşi’nin birbirlerini öldürmeye çalıştıklarını söyler. Kocalarının hayatlarının tehlikede olduğunu öğrenen Swara ve Ragini ne yapacak?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj

Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma

Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,

Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015