Ana sayfa Sosyal Medya Bige Önal, Sen Çal Kapımı dizisinde yine aynı akıbete uğradı!

Bige Önal, Sen Çal Kapımı dizisinde yine aynı akıbete uğradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinin 35 bölümü yayınlandı. Dizi final mi yapacak, devam mı edecek diye tartışmalar süre dursun, hikaye hızlı akmaya ve izleyiciler de ilgi göstermeye devam ediyor.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinin 36. yeni bölümünden ilk fragman paylaşıldı. Önemli detaylar ortaya çıktı. Selin ve Eda’nın yeniden birleşmesinin önünde önemli engeller var. Bu engellerden birisi Eda’nın nikahlı eşi konumundaki Deniz… Diğer engen ile Serkan’ın her seferinde aklını çelmeyi başaran Selin…

Selin karakteri bir ara diziden çıkmıştı, yani ortalıktan kaybolmuştu. Ancak son haftalarda geri döndü ve Serkan’ı elde etmeyi başardı. Sonra da Eda ile aralarını bozdu. Tüm bunlar yaşanırken de dizi hayranları sosyal medyada Selin karakterine olan tepkilerini binlerce olumsuz yorumla gösterdi.

Dizinin 36. bölümünde ise Selin’in hamile olma ihtimali var. Bu durum fragmana yansını ama net durum ancak bölümde ortaya çıkacak. Eda,  Selin’in hamile olup olmadığını öğrenmek istiyor. Ayrıca Deniz ile Eda evliliği bitse bile 300 gün hamilelik olup olmadığı için beklemeleri gerekiyor.

Bige Önal, Sen Çal Kapımı dizisinde yine aynı akıbete uğradı! 8

Selin karakterine yönelik izleyicilerin sosyal medyada yeniden bir kampanyaya başladıkları ve binlerce kişinin “Selin ve Deniz diziden çıksın” diye mesajlar paylaştığı görülüyor. Eda ve Serkan’ın aşklarının önüne çıkan hiçbir engeli dizide görmek istemeyen bir izleyici kitlesi var.

Dizi hayranları senaristlerden şu konularda ilerleme bekliyor…

1- Deniz ve Eda boşansın…
2- Selin, Serkan’dan hamile olmasın. Hamile ise bu Deniz’den olsun…
3- Serkan ve Eda mutlu bir geleceğe doğru yol alsın.

Sen Çal Kapımı’nın birçok hayranı benzer istekleri dillendiriyor.

Bige Önal, Sen Çal Kapımı dizisinde yine aynı akıbete uğradı! 9

Bige Önal ise bir ara diziye ara vermesine neden olan Selin karakterine gelen tepkilerle sosyal medyada yüzleşiyor… Oyuncu, başarılı performansı ile de karakteri çok iyi canlandırıyor ve bu durum da tepkilerin artmasına neden oluyor.

İşte 20 Mart Cumartesi günü yayınlanacak Sen Çal Kapımı dizisi 36.bölüm fragmanı: