Ana sayfa Dizi Haberleri Bige Önal, Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılıyor mu? İlayda Çevik geldi, ortalık karıştı!

Bige Önal, Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılıyor mu? İlayda Çevik geldi, ortalık karıştı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın sevilen romantik komedi dizilerinden Sen Çal Kapımı, yaz sezonunun başından beri ekranda. Fox TV’de yayınlanan dizi, Çarşamba akşamından Cumartesi’ye geçince, düşen reytinglerini de toparladı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin gibi iki popüler ismi bir araya getiren dizide yenilikler ve sürprizlerle de heyecan ayakta tutulmaya çalışılıyor.

Dizide ikili kadar ilgi gören bir başka isim daha var; Bige Önal. Özellikle dizide yer almaya başladıktan sonra pek çok kişi masmavi gözlerinin lens olup olmadığını araştırıp duruyor google’da. Oyuncu başka dizilerde de yer almış olmasına karşılık, Sen Çal Kapımı dizisinde daha çok ön plana çıktı.

Bige Önal, dizide Serkan’ın eski nişanlısı Selin’i oynuyor. Sade ve doğal oyunculuğu, doğal ve samimi duruşuyla da dikkat çeken bir isim Bige Önal. Aynı zamanda bir süredir Çukur’un Yamaç’ı Aras Bulut İynemli ile mutlu bir beraberliği var.

Sen Çal Kapımı dizisinin yanı sıra, Netflix’te yayınlanan ve çok konuşulan Bir Başkadır isimli dizide oynadığı karakterle de büyük bir dikkat çekti.

Bige Önal, Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılıyor mu? İlayda Çevik geldi, ortalık karıştı! 7

Sen Çal Kapımı dizisindeki son gelişme ise Bige Önal ile ilgili kafaları karıştırdı adeta! Zira diziye yeni bir soluk olarak İlayda Çevik geldi. Balca isimli bir karakteri oynayan Çevik’in dizideki rolü de ortaya çıktı.

Yeni yayınlanan tanıtımla birlikte Balca’nın, Selin’in yerine göz diktiği görülüyor. Eda’nın işe yeni birisini almasının da Selin karakterinin hikayeden çıkabileceği tahminlerini büyütüyor! Selin karakteri malum Eda ve Serkan’ın arasına girdiği için pek sevilmiyor!

Dolayısıyla İlayda Çevik’in oynadığı ve hikayede baskın bir karakter olacağı anlaşılan Balca’nın gelişi ile birlikte Selin’in gidişine de zemin hazırlandığı izlenimini doğurmakta! Hatta sosyal medyada dizinin hayranları her ne kadar Bige Önal’ın oyunculuğunu beğenen yorumlar yapsalar da veda etmeye başladılar bile çoktan!

Bu arada bir başka tehlike de Selin gittikten sonra Balca’nın Serkan’a aşık olma ihtimali! Durum nereye gider izleyip göreceğiz ama Balca karakterinin şirketin yeni PR’cısı olarak diziye dahil oluşu, bazı sorunları da beraberinde getirecek gibi!

İşte Balca’nın geldiği 12 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 22. bölüm fragmanı: