Ana sayfa Sinema Binnur Kaya yeni rolünde aksiyon ile dönüş yapacak!

Binnur Kaya yeni rolünde aksiyon ile dönüş yapacak!

tarafından ker_def

Yapımcılığını TAFF Pictures’ın üstlendiği, Uğur Yücel, Binnur Kaya, Cengiz Bozkurt, Feyyaz Yiğit, Mert Denizmen ve Mehmet Özgür’ün rol aldığı komedi filmi ‘Cinayet Süsü’ 25 Ekim’de vizyona giriyor. ‘Ölümlü Dünya’nın yaratıcı ekibi Ali Atay, Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit’in senaryosunu yazdığı, yönetmen koltuğunda Ali Atay’ın oturduğu ‘Cinayet Süsü’, beyazperdede seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Tarihin en gizemli seri katil vakasını olabilecek en yanlış yöntemlerle çözmeye çalışan Cinayet Büro ekibinin hikayesini konu alan filmde, Başkomiser Emin ve Asuman, Salih, Dizdar Koşu ve Alaattin’in seri katili yakalamak için peşlerine düştükleri sahne seyirciyi kahkahaya boğacak.

Profesyonel bir seri katille karşı karşıya olduğunu düşünen ekip, şüphelinin peşinde İstanbul sokaklarında adeta köşe kapmaca oynayacak. Filmin dikkat çekecek, yüksek tempolu sahneleri arasında yer alan anların çekimi ise İstanbul’un tarihi mekanları olan Mercan, Yedi Kule Zindanları, Büyük han gibi hanlarda gerçekleşti. Yedi Kule Zindanları’nda gerçekleşen çekimde kullanılan özel örümcek kamera sisteminin kurulumu ise 1 gün sürdü. İki günde tamamlanan sahnede oyuncuların adeta maraton koştukları ve yaşadıkları talihsiz anlar seyirciyi çok güldürecek.

Filmin konusu: Film; ülkenin cinayet tarihindeki en gizemli ve alışılmadık vakayı, çözmeye çalışan Cinayet Büro ekibinin kahkaha dolu maceralarını konu alıyor. Birbiri ardında yaşanan aksilikler, durmadan devam eden cinayetler ve ekip içinde filizlenen aşk herkesi çıldırmanın eşiğine getiriyor.