Ana sayfa TV Programları Bipolar hastası Tuncay Beyaz kayıp – Müge Anlı ile Tatlı Sert 14 Aralık 2018

Bipolar hastası Tuncay Beyaz kayıp – Müge Anlı ile Tatlı Sert 14 Aralık 2018

tarafından ker_def

Müge Anlı’da büyük şok! Programın 14 Aralık Cuma günü ekrana gelen bölümünde izleyicileri şaşkına çeviren bir gelişme yaşandı.
Kocası, cinayete kurban gittiğini düşünüyordu. Sosyal medyadan tanıştığı adamla kaçtığı ortaya çıktı. İzmir’de 27 Kasım’da kaybolan Selma Güneş’le ilgili şok gerçek Müge Anlı’da ortaya çıktı. Kocası Mahmut Güneş’in cinayete kurban gittiğini düşündüğü 26 yaşındaki Selma Güneş, sosyal medyadan tanıştığı kendisi gibi evli Suat A. adlı kişiyle kaçtığı anlaşıldı. Programdaki konu başlıkları şu şekildeydi: Pendik’te kaybolan kız bulundu! Yanmış kadın cesedi Selma Güneş’ e ait çıkmadı… Selma Güneş’in ailesi ateş püskürdü .. Mağdurlar, İstanbul Adliyesi’nde toplandı…Resul ve Nazmiye savcılığa ne ifade verdi?

Programın 14 Aralık Cuma günü ekrana gelen bölümünde yer alan başlıktaki konuyla ilgili detayları videodan izleyebilirsiniz.

Böyle şey görülmedi! Evlilik vaadiyle dolandırdığı genç adamdan Müge Anlı’ya bağlanarak özür diledi!

Araştırmacı – Gazeteci Müge Anlı, akıllara durgunluk veren dolandırıcılık dosyasını açtı. Evlilik vaadiyle aynı suç çetesi tarafından dolandırılan beyefendileri ağırlayan Müge Anlı ve izleyenleri, gelen bir telefonla şoke oldu. İbrahim Aktaş’ı yaklaşık 40 bin lira dolandıran Hülya adlı kişi Müge Anlı’ya bağlanarak; “İbrahim’den çok özür diliyorum. Evliyim, o sırada eşimle problemlerim vardı. Bir yanlış yaptım” dedi. Dolandırıcılık yapan Hülya adlı kişinin bir de bebeği olduğu ortaya çıktı.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…