Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Aile Hikayesi 2. yeni bölümünde olay var!

Bir Aile Hikayesi 2. yeni bölümünde olay var!

tarafından ker_def

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Merve Girgin’in, senaristliğini Deniz Madanoğlu’nun üstlendiği dizinin kadrosunda Songül Öden, Birkan Sokullu, Olgun Toker, İrem Sak, Duygu Yetiş, Alper Saldıran, Ali Seçkiner, Serkan Ercan, Elçin Efecan ve Celil Nalçakan gibi isimler yer alıyor.

Yeni dizi Bir Aile Hikayesi farkı konusu ve başarılı oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

İlk bölümü geçtiğimiz Cumartesi günü izleyicilerle buluşan Bir Aile Hikayesi dizisi, yeni bölümünde daha da çok ilgi göreceğe benziyor.

Dizinin yeni bölümüyle ilgili yayınlanan fragmanda Reyhan çocuklarıyla kahvaltıda buluşuyor. Berk’in ise reklam filmi çekimlerinde yaptıkları olay oluyor.

Bir Aile Hikayesi ilk bölümde neler yaşanmıştı?

Cem ile Reyhan’ın 1984 yılında yaşadığı zorlu günler ekrana geldi. Cem’in doğum gününde eşi üçüz bebeklerini 6 hafta erken doğururken, bir bebeklerini kaybettiler. Aynı günden 35 yıl sonra, bu 3 kardeş yeni planlar, geçmişle ilgili yeni sırlar ve yeni kararlarla bugünü bitiyor. Bir Aile Hikaye’nin yeni bölümünde Cem ve Reyhan’un Mahur’u evlat edindiği ortaya çıkıyor. Mahur’un 35 yıl sonra bulduğu öz babasını ise hastalığı nedeniyle ölüm döşeğinde. Reyhan ise hastanede yatan Mahur’un babasının yanına gidiyor. Reyhan ve evlat edindiği Mahur ile kardeşleri kahvaltı sofrasında buluşuyor.