Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Aile Hikayesi 40. bölüm 2. fragmanında Şakir adeta ölüm yürüyüşünde!

Bir Aile Hikayesi 40. bölüm 2. fragmanında Şakir adeta ölüm yürüyüşünde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Bir Aile Hikayesi dizisinin 10. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Dizinin başrollerinde Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu ve Olgun Toker yer almakta. 11 Mayıs Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan dizide Ali Seçkiner Alıcı’nın canlandırdığı Şakir karakterinin hastalığının gelişim süreci izleyicileri de üzecek.

Fragmanda doktordan hastalığın nasıl ilerleyeceğinin bilgisini alan Şakir’in durumu hiç iyi değil. Şakir adeta ölüme doğru yolculuğa çıkmış durumda. Videodan yeni bölümde Şakir’in hastalığının nelere yol açacağının detayını öğrenebilirsiniz.

Bir Aile Hikayesi 40. bölüm 2. fragmanı:

Bir Aile Hikayesi 9. bölümde neler olmuştu?

Efsun DNA testinden kaçmanın yollarını arasa da Ateş’i atlatamaz. Mecburen örneği verir. Kaderini kendi elleriyle dönülmez biçimde değiştirmiştir. Beyza’nın yaptığı şantajı konaktan biri daha öğrenir. Sır yayılmaya başlamıştır. Hülya para verdiği halde Efsun’un DNA testi yaptırdığını öğrenince delirir. Efsun’un sinsice hareketlerinden haberdar olmak için ona bir tuzak kurar. Hülya’nın Efsun’a kurduğu tuzak Bahar’ı ve Ateş’i de etkileyecek, aşklarının yolunu değiştirecektir.