Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Aile Hikayesi çok güzel de Songül Öden’i o hali eleştiri alıyor!

Bir Aile Hikayesi çok güzel de Songül Öden’i o hali eleştiri alıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi, 4 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00’de 9. yeni bölümüyle ekrandaki yerini alacak.

Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker, İrem Sak, Alper Saldıran gibi önemli isimlerin kadrosunda buluşturan dizinin yeni bölümü de merakla beklenmekte.

Celil Nalçakan, instagram hesabından Cumartesi günü 9. kez buluşacaklarını belirterek, “Çok güzel bölüm oldu, şimdiden söyleyeyim” diyerek takipçilerini heyecanlandırdı.

Nalçakan’ın takipçileri yaptıkları yorumlarda diziye yönelik birçok övgü ifadesinde bulundu.

Bir çok kişinin rahatsız olduğu Songül Öden’in yaşlandırılmış halindeki saçları yine eleştirildi. “Dizi çok güzel. Tek kusur Songül hanımın yaşlandırılmış saçları. Çok yapay” diye eleştiride bulunan takipçinin mesajına birçok dizi hayranı da katıldı.

Entrikasız, silahsız, naif özellikleriyle ilgi gören Bir Aile Hikayesi dizisi 90’lı yıllardaki dizilerin sıcaklığını izleyiciye hissettirmesi bakımından da önemli bir misyona sahip.

İşte Celil Nalçakan’ın paylaşımı:

Cumartesi akşamı, 9.kez kavuşuyoruz! Çok güzel bölüm oldu, şimdiden söyleyeyim ?‍??‍?‍? #BirAileHikayesi @sngloden @medyapimresmi @foxturkiye @birailehikayesifox

Bir Aile Hikayesi çok güzel de Songül Öden'i o hali eleştiri alıyor! 7

Bir Aile Hikayesi 9. bölüm özeti:

Beste aniden fenalaşınca Reyhan ve Cem çocukları da alıp apar topar acile gider. Kardeşinin ameliyat olmak zorunda olduğunu öğrenen Berk, onu kaybetme korkusu yaşar. Cem ve Reyhan’ın yolu, en zor günlerinde onlara destek olan doktor Adem’le bir kez daha kesişir. Bu defa destek olma sırası Güneş Ailesi’ndedir.

Derya’nın tutarsız ve kaçak tavırlarından bezen Berk, onu gerçekle yüzleşmeye zorlar. Derya bu defa daha cesur davranmayı seçer ve Berk’e bir adım yaklaşır. Diğer yandan, Beste’nin ameliyat kararını asla kabul etmeyen Berk, onu vazgeçirmesi için Erdem’den yardım ister.
Mide ameliyatı yüzünden herkesle arası açılan Beste, annesine sığınır. Ancak Reyhan da bu konuda isteksizdir. Beste’nin kilo takıntısıyla ilgili kendini sorgular ve kızıyla yüzleşir.

Behiye’nin ortaya çıkışıyla birlikte Şakir’in bir sırrını daha öğrenen Mahur kızgındır. Ancak onu bekleyen başka zorluklar da vardır. Behiye Şakir’in bundan böyle onun yanında kalmasını istemektedir.
İftar yemeği için tüm aile Mahur’un evinde bir araya gelir. Berk’in getirdiği misafir herkesi şaşırtırken, gecenin sonunda büyük bir kabus Beste’yi beklemektedir.