Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Aile Hikayesi dizisi gümbür gümbür geliyor!

Bir Aile Hikayesi dizisi gümbür gümbür geliyor!

tarafından ker_def

Fox TV’nin yeni dizisi Bir Aile Hikayesi, 9 Mart Cumartesi günü saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizide başrollerde bulunan Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve Elçin Afacan’a, İrem Sak, Alper Saldıran, Ali Seçkiner Alıcı, Serkan Ercan ve Seren Şirince gibi sevilen oyuncular eşlik ediyor.

Yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Merve Girgin’in oturduğu ve senaryosunu Deniz Madanoğlu’nun kaleme aldığı, Amerika’nın 1 numaralı drama serisi ‘’This Is Us’’ın uyarlaması olan ve merakla beklenen “Bir Aile Hikayesi” dizisi ekrana gümbür gümbür geliyor.

Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosu ile izleyiciyle buluşmak için gün sayan “Bir Aile Hikayesi”nin ilk bölümü merakla beklenmekte.

“Bir Aile Hikayesi” ilk aşkı annesi-babası olan ve çocukluğuna özlem duyan herkesin, her yaştan insanın kalbine dokunacak. Aile, şefkat, dostluk, aşk, vefa gibi kelimelerin anlamlarını yeniden hatırlatacak. Dizi, hayatın verdiği ekşi limonları, limonataya çeviren bir tarifi paylaşmaya, salıncağını terk etmeyen büyük çocuklara sahici bir masal anlatmaya geliyor.

Bir Aile Hikayesi 9 Mart Cumartesi 20.00’de FOX’ta!