Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Aile Hikayesi’nde Mahur’un gerçeği öğrendiği o anlara dönülüyor…

Bir Aile Hikayesi’nde Mahur’un gerçeği öğrendiği o anlara dönülüyor…

tarafından zk zk

Fox Tv’nin yeni dizisi Bir Aile Hikayesi 30 Mart Cumartesi akşamı 4. bölümüyle ekranda olacak.

Celil Nalçakan, Songül Öden, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve İrem Sak’ın oynadıkları dizi, geçmiş ve bugün arasındaki hikayeleriyle devam ediyor.

Mahur’un ilk kez evlatlık olduğunu öğrendiği küçük yaşlarındaki günler yeni bölümde ekrana gelirken, günümüze dönüldüğünde ise Mahur, kızlarına Şakir’in dedeleri olduğu gerçeğini açıklayacak.

İşte yeni bölüm özeti:

Reyhan ve Cem, Mahur’u karşılarına alıp evlat edindikleri gerçeğini açıklarlar. Küçük Mahur durumu sindirmeye çalışırken, onlardan tek bir şey ister: Berk gerçeği bilmemelidir.

Bir Aile Hikayesi'nde Mahur'un gerçeği öğrendiği o anlara dönülüyor... 8

Güneş ailesi, okuldaki bir kermese katılır. Tüm dikkatlerini zor bir gün geçirmekte olan Mahur’la Beste’ye veren ikili, Berk’in tepkisini çeker. Bir türlü babasının ilgisini çekemeyen Berk sonunda kendisini tehlikeye atacak bir hareket yapar.

Beste şık bir mağazaya iş görüşmesine gider ancak iyi başlayan görüşme hüsranla sonuçlanır. Soluğu Erdem’in yanında alan Beste, ondan duydukları karşısında iyice dağılır.

Bir Aile Hikayesi'nde Mahur'un gerçeği öğrendiği o anlara dönülüyor... 9

Berk sosyal medyada Derya’nın tiyatro paylaşımını görür. Sözde bilet almak üzere tiyatroya gider. Orada yönetmenin dikkatini çeken Berk, okumaya çağrılır.

Mahur, kızlarına iş arkadaşı olarak tanıştırdığı Şakir’in aslında gerçekte kim olduğunu açıklamaya karar vermiştir.