Ana sayfa Güncel Haberler Bir anlamlı kampanya da Uğur Güneş’ten geldi

Bir anlamlı kampanya da Uğur Güneş’ten geldi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Uğur Güneş, geçen sezon Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılmış ve yeni bir dizi olan Kanunsuz Topraklar ile anlaşmıştı.

Bu sezon Esra Bilgiç ile birlikte oyuncuyu Kanunsuz Topraklar isimli yapımda başrolde izliyoruz. 1939 yılının Türkiye’sinde geçen hikayede madenciler ile patronları arasındaki kurulu düzene isyan ve aşk öyküsü anlatılıyor.

Uğur Güneş yine etkili bir performans sergilerken, Davut karakteri de mazlumların hakkını savunması noktasında öne çıkıyor. Ünlü oyuncu, 10 Kasım 1987 doğumludur. 34. yaş gününe hazırlanan oyuncu, tüm sevenlerinden bir istekte bulundu.

Sosyal medyada bir kampanya başlatan Uğur Güneş, hayranlarının ve ailesinin kendisine hediye almamasını, bunun yerine Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı’na bağışta bulunmalarını istedi.

Oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu notu yazdı:

” Sevgili ailem ve dostlarım…10 Kasım benim doğum günüm. Bu doğum günümde bana verebileceğiniz en güzel hediye otizmli çocuklar için yapacağınız bağışlar olacak.”

Bir anlamlı kampanya da Uğur Güneş'ten geldi 22

Son yıllarda etkili performansı ile öne çıkan projeleriyle göz dolduran Uğur Güneş, hayran kitlesini de artırmaya devam ediyor.

Oyuncunun hem ülkemizde hem de yurt dışında çok sayıda hayranı bulunuyor. Uğur Güneş’in zaman zaman paylaşımlar yaptığı instagram hesabının takipçi sayısı da 600 bine yaklaştı.