Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Annenin Günahı dizisi ilk bölümünde neler yaşanacak?

Bir Annenin Günahı dizisi ilk bölümünde neler yaşanacak?

tarafından ker_def

Filipin dizisi A Mother’s Guilt’ten uyarlanan Bir Annenin Günahı dizisinin ilk bölümü 21 Kasım Cumartesi yani bu akşam yayınlanacak. Peki neler izleyeceksiniz? Özge Özberk, Musa Uzunlar, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas, Emre Kınay ve Pamir Pekin’in başrollerinde yer aldığı Bir Annenin Günahı dizisinin 1. bölümünden yeni görüntüler de ortaya çıktı. Suna, ölüm kalım savaşı veren oğlunu kurtarmak için Sadri’nin teklifini kabul edecek mi?

Suna’nın oğlu Mert, çalıştığı fırında hastanelik olur. Çalışma arkadaşları onu hemen hastaneye yetiştirirler. Yoğun bakıma alınan Mert’in durumu kritiktir. Suna, oğlunun başına geleni duyunca üzüntüden çılgına döner. Soluğu hastanede alan Suna çaresiz bir duruma düşer. Oğlunun kurtulması için yüksek miktarda paraya ihtiyacı vardır. Tam bu sırada Sadri’den gelen teklifle ne yapacağını şaşırır.

Sadri ise, iş hayatında sıkıntılar çekmektedir. İflasın eşiğinde olan Sadri kurtulma yolları aramaktadır. Çocukluk arkadaşı ve çalışanı olan Çetin’den acı haberi alır. Şirketi iflas etmiştir. Sadri, iş hayatındaki kara lekeden kurtulmanın yollarını ararken tek çare olarak kendi hayatına son vermeyi düşünür.

İşte bu anda Suna ile yolları birleşir. Ona kendisini öldürmesini teklif eder ve çocuğunun hayatını kurtaracak olan parayı vereceğini söyler. Suna zor bir kararın altında ezilmeye başlar. Ya Sadri’yi öldürerek çocuğunu kurtaracak, ya da teklifi reddedip oğlunu kaybedecektir.

Suna nasıl bir karar verecek? Suna, Sadri’yi öldürecek mi? Mert’in hastalığı ne? Mert kurtulacak mı? Tüm bu soruların cevabı bu akşam saat 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak olan ilk bölümde…