Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Annenin Günahı dizisi ve Mehmet Aslantuğ’un dizi şanssızlığı!

Bir Annenin Günahı dizisi ve Mehmet Aslantuğ’un dizi şanssızlığı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Televizyon ekranının en etkili isimlerinden olan Bir İstanbul Masalı dizisindeki halleri hala hafızalarda bulunan Mehmet Aslantuğ, son dönemde büyük bir dizi şanssızlığı yaşıyor. Televizyon ekranında uzun dönemdir birçok farklı yapımda birbirinden farklı karakterlere hayat veren Aslantuğ, iz bırakan Bir İstanbul Masalı dizisindeki Selim Arhan’ın yanı sıra Hanımın Çiftliği’ndeki Muzaffer Bey,Ben Onu Çok Sevdim’deki Adnan Menderes karakterleri ile izleyicilere farklı duygular yaşatan bir isim.Ancak ünlü oyuncunun 2015 yılından bu yana bir dizi şanssızlığı yaşadığı gerçeği de ortada.

2015 yılında çok iddialı başlanan Racon dizisinin 4 bölüm sürmesinin ardından, Kördüğüm ile bir yıl sonra Enver olarak ekrana gelen Mehmet Aslantuğ yine aradığını bulamamıştı. Geçtiğimiz sezon yayınlanan Kardeş Çocukları dizisinde Yıldırım Şener karakterini canlandıran Aslantuğ, son yıllarda en uzun süreli bu projesinde de21 bölüm yer alabildi. Dizi bu sezonun başında reyting düşüklüğü nedeniyle final yapmıştı. Aslantuğ, senaryonun en önemli nokta olduğuna değinmiş ve Kardeş Çocukları dizisinin de senaryosunun zayıflığına yönelik gönderme yapmıştı.

Bir Annenin Günahı dizisi ve Mehmet Aslantuğ'un dizi şanssızlığı! 8

Şimdilerde ise yeni bir dizi şanssızlığı daha yaşayan Mehmet Aslantuğ, Bir Annenin Günahı isimli diziye daha yeni başlamışken, ortaya çıkan koronavirüs salgını nedeniyle akıbeti belirsizleşen dizi sektöründe önümüzdeki dönemde neler yapacak merak ediliyor.

Bir Annenin Günahı dizisinde çekimler başladı ama henüz fragman dahi yayınlanmamıştı. Kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan ve çocuğu için her şeyi yapabilecek bir annenin dramını ele alacak dizide “Sadri” karakterine hayat verecek başarılı oyuncu Mehmet Aslantuğ, kendini eşi Arzum Onan ile birlikte karantinaya almış durumda.

Bir Annenin Günahı dizisi ve Mehmet Aslantuğ'un dizi şanssızlığı! 9

Koronavirüs salgınında eşi ile birlikte dışarı çıkmadıklarını belirten Arzum Onan, herkesi de aynı şekilde davranmaya davet etti.

Onan,, “Bu süreçte sokağa çıkmamamız gerekiyor. Hayatları pahasına, gece-gündüz demeden görev yapan sağlık personeline şükranlarımı sunuyorum. Kutsal emeğinizi unutmayacağım” diye konuştu.