Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Annenin Günahı dizisine izleyicilerin bir büyük eleştirisi var!

Bir Annenin Günahı dizisine izleyicilerin bir büyük eleştirisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal D ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmaya başlayan Bir Annenin Günahı dizisinin 2. bölümü dün akşam yayınlandı. Özge Özberk, Musa Uzunlar, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas, Emre Kınay ve Pamir Pekin’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesine yönelik sosyal medyada klişe eleştirileri gelmeye başladı.

Diziyi izleyen ama hikayeyi klişe olarak nitelendiren birçok izleyici var. Ancak bir başka gerçek ise hikaye klişe de olsa merak ettiren yanları var ve bu nedenle de diziye ilgi oluşmaya başladı. Mert Yazıcıoğlu’nun Yusuf karakteri ile öne çıkmaya başladığı dizide Musa Uzunlar’ın canlandırdığı Sadri karakteri öldü. Ancak Sadri olarak Uzunlar, dizide yer almaya devam ediyor.

Suna’nın vicdanında dolaşan bir hayalet artık Sadri… Uzunlar’ı da dizide artık bu halde izleyeceksiniz. Peki dizinin 3. yeni bölümünde sizleri neler bekliyor.

Bir Annenin Günahı 3. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Yusuf, ilk davasına giriyor ve işe Yağmur’un babasının katilini aramakla başlıyor! Suna ise sürekli Sadri’yi görüyor ve vicdan azabından kendiyle hesaplaşıyor.

Onun işlediği bir suçun cezasını başkası çeksin istemiyor. Yusuf da Sadri’yi öldürdüğü iddiasıyla mahkemeye çıkarılan Bekir’in davasını alıyor. Peki bundan sonra Suna nasıl bir hamle yapacak? Bu durum Yağmur ve Yusuf’a nasıl yansıyacak?

Bir Annenin Günahı yeni bölümüyle 5 Aralık Cumartesi 20.00’de Kanal D’de!