Ana sayfa Sosyal Medya Bir atv dizisinde bir başka atv dizisine Elif Doğan’dan yeni dizi anlaşması!

Bir atv dizisinde bir başka atv dizisine Elif Doğan’dan yeni dizi anlaşması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2016 yılında yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Suna karakterine hayat veren genç oyuncu Elif Doğan, sonrasında Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Zeynep karakteri ile dikkatleri çekti. Darısı Başımıza dizisinin ardından Çukur’da Hale olarak izlediğimiz oyuncu, sonrasında iki atv dizisinde rol aldı.

Zengin ve Yoksul dizisindeki Aleyna karakterinin ardından Gençliğim Eyvah’ta Azra olarak izlediğimiz Elif Doğan, 1 yıllık aradan sonra yeniden bir atv dizisiyle ekrana dönecek.

Son 3 yıldır hep atv ekranında yer alan Elif Doğan’ın yeni dizisinin ise Destan olduğu ortaya çıktı. Genç oyuncu, son dönemin dikkat çeken yetenekerinden ve geleceği da parlak olarak ifade ediliyor.

Destan isimli dizide güçlü bir oyuncu kadrosu oluşmaya başladı. Tecrübeli isimler bir bir dizinin kadrosuna katılıyor. Bu durum da genç oynuncular açısından büyük bir avantaj teşkil ediyor.

Kaan Çakır, Filiz Ahmet ve Selim Bayraktar gibi tecrübeli isimlerin yanı sıra; Buse Meral ve Elif Doğan gibi gençlerin kadrosuna katıldığı Destan dizisinin başrolünde Ebru Şahin ile Edip Tepeli yer alıyor.