Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir Başkadır’ın Ruhiye’si Funda Eryiğit’in setten sempatik pozu

Bir Başkadır’ın Ruhiye’si Funda Eryiğit’in setten sempatik pozu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 8 bölüm süren Netflix’in yeni dizisi Bir Başkadır’da Ruhiye karakterine Funda Eryiğit hayat verdi. Ünlü oyuncu, televizyondaki son projeleri Mehmed Bir Cihan Fatihi ve Cam Kırıkları’nın kısa süreli olmasından sonra, uzun süredir ekranda yer almıyor.

Oyuncu, Hakan Muhafız dizisinden sonra ise yine bir dijital platform dizisiyle birlikte hayranlarının karşısına çıktı. Bir Başkadır’da psikolojik sorunları bulunan ve adeta kendini kaybetmiş olan bir kadın karakterine hayat veren oyuncu, başarılı performansı ile çok konuşuldu.

Ruhiye’nin bir derdi var. Yıllar önce arkadaşı ile birlikte tecavüze uğrayan Ruhiye, bunun sıkıntısını ve ağırlığını üzerinden atamıyor… Ruh gibi adeta, yani var ile yok arasında.

Bazen sert sahneler de yaşanıyor. Yolda giderken aracın camına kafasını vuran Ruhiye, bu sıkıntısını kimseye de anlatamıyor. Funda Eryiğit böyle zor bir rolün altından başarıyla kalktı.

Bir Başkadır'ın Ruhiye'si Funda Eryiğit'in setten sempatik pozu 10

Hikayede evin içinde bir kaos ortamı var. Ama sette Öykü Karayel ve Fatih Artman ile birlikte Funda Eryiğit’in güzel anıları da var… Oyuncu, setten bir paylaşım yaptı ve şöyle yazdı:

“Ev çılgın, güzel tatlı ev #BirBaşkadır”

Bir Başkadır'ın Ruhiye'si Funda Eryiğit'in setten sempatik pozu 11