Ana sayfa Dizi Haberleri Bir çiçeğe ne kadar sevinebilirsiniz? Nurgül Yeşilçay, doğum gününde gelen çiçek için bakın ne yaptı?

Bir çiçeğe ne kadar sevinebilirsiniz? Nurgül Yeşilçay, doğum gününde gelen çiçek için bakın ne yaptı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu Nurgül Yeşilçay, şu sıralar Fox TV’de yayınlanan Kefaret dizisi ile gündemde. Başarılı oyuncu, dizide kızı kaçırılan ve yıllar sonra yeniden bulunan Zeynep isimli bir anneye hayat veriyor. Dram konulu dizideki oyunculuğu ile yine izleyenlerden büyük beğeni alan Yeşilçay, sosyal medyada ise takipçilerine kahkahalar attırıyor.

26 Mart 1976 doğumlu olan oyuncu, bugün yeni yaşını kutluyor. Aslında bir kaç gün önce dizideki kızını oynayan küçük meslektaşının verdiği bir çiçekle doğum gününü başlatmıştı.

Bir çiçeğe ne kadar sevinebilirsiniz? Nurgül Yeşilçay, doğum gününde gelen çiçek için bakın ne yaptı? 8

Hatta sonrasında yeğeni Buse Çelik ve bazı arkadaşlarının da ortak doğum günü olması vesilesiyle yine bir kaç gün önceden bir parti ile kutlamalar yapıldı.

Bir çiçeğe ne kadar sevinebilirsiniz? Nurgül Yeşilçay, doğum gününde gelen çiçek için bakın ne yaptı? 9

Öncesinde yapılan kutlamaların ardından bugün de oğlu ve bir arkadaşından bir çiçek aldı oyuncu. Belli ki birlikte eğlenceli bir mizansen yapılmıştı hep birlikte.

Yeşilçay, kapıyı açıp çiçeği görünce bir anda çılgınlar gibi zıplamaya başladı. Ev hali ile görülen oyuncu, salonun ortasında oğlu ve arkadaşı ile dört dönmeye başladı.

Bu anın videosunu paylaşırken de “Bir çiçeğe bu kadar sevinmeyeceksen neden doğduk?” notunu düştü.