Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Deli Rüzgar dizisinin yayın tarihi belli oldu! İddialı dizi için geri sayım başladı…

Bir Deli Rüzgar dizisinin yayın tarihi belli oldu! İddialı dizi için geri sayım başladı…

tarafından zk zk
Yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, FOX’ta yayınlanacak olan “Bir Deli Rüzgar” dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı, senaryosunu Volkan Gürses’in kaleme aldığı, başrollerinde; Hatice Aslan, Pınar Deniz, Berk Cankat, Almila Ada, Görkem Kanbolat Arslan, Erdem Kaynarca ve Mustafa Uğurlu’nun yer aldığı dizide; Pelin Uluksar, Gürol Güngör, Fulya Ülvan, Mehmet Ali Yılmaz, Seda Akdoğan, Ferit Kaya, Taner Turan, Fulden Akyürek, Ceren Benderlioğlu, Cengiz Tangör, Serkan Acay, Eda Özel, Meriç Özkaya, Kuzey Dönmez ve Naz Sayıner gibi başarılı isimler de yer alıyor.

Bir Deli Rüzgar dizisinin yayın tarihi belli oldu! İddialı dizi için geri sayım başladı... 7

YILDIZLARIN ARKASINDAKİ KARANLIĞIN, ZİRVEDE KOPAN FIRTINALARIN HİKAYESİ…

Melike Candan, ağır bedeller ödeyerek en dipten en zirveye tırmanmış, 70’lerde ve 80’lerde assolistlik mertebesine ulaşmış bir yıldızdır. Melike’nin bugünkü yaşamı ise bambaşkadır. Bir gün tuvaletçi olarak çalıştığı barda tıpkı kendisinin ilk günlerindeki gibi gözünü en yükseğe dikmiş Gökçe Yücel ile karşılaşır. O zirvenin nasıl bir yer olduğunu bilen Melike’nin amacı Gökçe’yi uyarmaktır. Ancak zirvenin ihtişamı Gökçe’nin kulaklarını tıkarken hayat Melike’nin karşısına geçmişini çıkarmaya devam edecektir.

Bir Deli Rüzgar, 15 Eylül Cumartesi günü başlıyor.