Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Deli Rüzgar, reytingde kaybediyor ama izleyenlerin favori dizisi oldu!

Bir Deli Rüzgar, reytingde kaybediyor ama izleyenlerin favori dizisi oldu!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Analiz
Pınar Deniz, Hatice Aslan, Berk Cankat ve Almila Ada’nın baş rolllerinde oynadıkları Fox TV’nin Bir Deli Rüzgar dizisi, dün akşam 4. bölümüyle ekrana geldi.

Günümüz ve geçmiş arasında gidip gelen dizinin her sahnesi, büyük bir heyecanla izleniyor.

Cumartesi akşamları Bir Deli Rüzgar dizisini izlemeyi tercih edenler, gözlerini dün akşamki bölümden alamadı.

Geçmişe dönüldüğü sahnelerde, Melike Candan’ın verdiği mücadele, ailesiyle yaşadığı zorlukların yanında bir de Sevim Soylu’nun iftirasına uğraması, Reşat tarafından kaçırılması heyecanla izlendi.

Almila Ada’nın, Melike Candan’ı oynayan Hatice Aslan’ın gençlik hikayesinin anlatıldığı kısımlardaki performansına sosyal medyadan övgüler yağıyor. Kostümler, mekanlar, diyaloglar, geçmişin içine izleyenleri o kadar ustalıkla çekiyor ki günümüze dönüldüğünde bir süre izleyici adapte olmakta zorlanıyor.

Pınar Deniz’in oynadığı Gökçe ve Berk Cankat’ın canlandırdığı Uğur karakterleri arasında geçen hikaye ise, dizinin diğer ilginç tarafı. Gökçe’nin yaşadıkları ile Melike Candan’ın hikayesine gitgeller arasında izleyici, artık her iki hayatı da merakla izliyor.

Dizinin başında daha çok Melike Candan sahnesi görmek isteyenler, şimdi günümüz hikayesini de heyecanla takip ediyor. Gökçe ve Uğur dışında, Melike Candan ile oğlu Uğur arasındaki hikaye de son derece sürükleyici gelişmelerle ilerliyor.

REYTİNGLERDE DÜŞÜŞ VAR…

Dizinin takipçileri, sosyal medyada övgüler yağdırmaya devam ediyorlar ancak Cumartesi akşamları pasta o kadar bölündü ki Bir Deli Rüzgar, reytingleriyle pek yüzleri güldüremiyor.

Bir Deli Rüzgar, reytingde kaybediyor ama izleyenlerin favori dizisi oldu! 7

6 ekim reyting sonuçlarında 2.97 reyting ve 7.92 izlenme payı ile 11. olabilen dizi, AB grubunda da güç kaybetti. Dizi, 3.61 reyting ve 9.89 izlenme payı ile 6. sırada yer aldığı AB grubunda da kayıp yaşadı.

Geçen hafta yani 29 Eylül reytingleri ile karşılaştırıldığında tüm kişilerde 3,5, AB grubunda da 4.2 reyting oranları yakalanmıştı.

Dizinin her iki grupta da izleyici kaybetmesi kanal ve yapımcı firma için zor günlerin başladığını gösteriyor.

TV’deki O Ses Türkiye’nin başlaması, Kanal D’nin Bir Umut Yeter dizisinin Cumartesi’ye alınması, yaz döneminden gelen ve yüksek reytingleriyle çok konuşulan Erkenci Kuş’un da Cumartesi günleri yayınlanması, Bir Deli Rüzgar’ı çok zor bir durumda bırakıyor.

Herkesin diziyle ilgili en büyük temennisi, arada kaynayıp gitmemesi ile ilgili.

Ne yazık ki reyting yarışında kimi çok iyi hazırlanılmış ve oyunculuk performansları ve hikayeleriyle farklı olan dizilerin arada kaynaması durumu olabiliyor. Bir Deli Rüzgar’ın da aynı rüzgara kapılmamasını dilemekten başka çare yok şimdilik…

işte Bir Deli Rüzgar 5. bölüm tanıtımı:

İzleyenler bakın dün akşam yayınlanan 4. bölümden sonra neler neler söylediler?