Ana sayfa Dizi Haberleri Bir dizi aşkı daha mı? Benim Tatlı Yalanım’ın oyuncularından ilginç tavır!

Bir dizi aşkı daha mı? Benim Tatlı Yalanım’ın oyuncularından ilginç tavır!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Star TV’nin yaz ekranında dikkat çeken Benim Tatlı Yalanım dizisinin başrol oyuncuları için, daha dizinin 1. bölümü yayınlanmasına rağmen ilginç bir durum oluştu!

Başrol oyuncuları Aslı Bekiroğlu ve Furkan Palalı, kanalın sosyal medya hesaplarından izleyicilerden gelen soruları yanıtlarken bir soru üzerine gösterdikleri tavır herkesin kafasını karıştırdı!

Yayına ilgi gösteren izleyicilerden birinin “Gerçek hayatta sevgili misiniz?” sorusu üzerine ikili birbirine bakıp, güldü. Aslı Bekiroğlu’nun bu esnada iç çekerek elini göğsüne koyup “Yakalandık mı?” demesi ise kafaları iyice karıştırdı.

Bir dizi aşkı daha mı? Benim Tatlı Yalanım'ın oyuncularından ilginç tavır! 7

Soruya bir süre gülen ikili, daha sonra başka bir soruya geçmeyi seçti.

Yayının ilerleyen bölümlerinde bir izleyicinin Furkan Palalı’ya sorduğu “Sevgilin var mı?” sorusunu Aslı Bekiroğlu Palalı’ya yöneltti. Gülerek “Hayır” yanıtını veren Furkan Palalı, “Bu tarz soruları okumuyoruz diye konuştuk ya” sözleriyle partnerini uyardı. Bekiroğlu ise kahkaha atarak “Hiç öyle bir şey konuşmadık” yorumunu yapıp konuyu değiştirdi.

Bu arada Aslı Bekiroğlu’nun geçtiğimiz günlerde uzun zamandır birlikte olduğu Bartu Ürkmez ile ayrıldığı haberleriyle gündeme gelmişti.

Programda pek çok soruya yanıt veren ikilinin samimi ve keyifli halleri dikkat çekti. İki oyuncunun sosyal medya üzerinden yaptığı program, dizi başlamadan önce yayınlandı.

İşte Aslı Bekiroğlu ve Furkan Palalı’nın röportajının tamamı: