Ana sayfa Dizi Haberleri Bir dizi bu kadar mı değişir? Zümrüdüanka beyin yaktı, herkes şoke oldu!

Bir dizi bu kadar mı değişir? Zümrüdüanka beyin yaktı, herkes şoke oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zümrüdüanka dizisinin ikinci sezonu 12 Eylül Cumartesi akşamı başlayacak. Dizinin yeni sezonu ile ilgili yayınlanan ilk fragmanda Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın gelin-damat halleri büyük ilgi görmüştü.İzleyiciler birbirlerine çok yakıştırdıkları bu iki isme desteklerini de sosyal medyadan yaptıkları yorumlarla göstermişti.

Zümrüdüanka dizisinin ikinci sezonundan yeni görüntüler yayınlandı. İsmail Hacıoğlu ve Gökçe Eyüboğlu’nun katıldığı dizinin değişimi herkesi şaşırtacak… Zümrüdüanka dizisinde bu iki ünlü oyuncunun katılımı ile hikayenin bambaşka noktaya gideceği de anlaşıldı. Dizideki değişime izleyiciler çok şaşıracak.

Fragmanın yayınlanmasının ardından sosyal medyaya düşen yorumlar Zümrüdüanka hayranlarının büyük bir boşluk yaşadığı idi.. Kimse neler olduğunu ya da hikayede nasıl bir değişim yaşanacağını anlayamadı.

İzleyicilerin kafasının iyice karışmasına neden olan yeni sezon fragmanına yapılan şu yorum dikkat çekti: “Kabus gibi bir fragman. Ortada babasının kim olduğunu bilmediğimiz bir çocuk ve esas kız Zümrüt yok.”

Zümrüt karakterinin yeni fragmanda olmaması izleyicileri rahatsız etti. Kimse bu fragmandan bir şey anlamadığını belirten yorumlarda bulundu. “Olaylar birbirinden çok anlamsız” diye düşünen izleyicilerin kafası fena halde karıştı.