Ana sayfa Dizi Haberleri Bir diziyi finale gönderen Kanal D, diğer dizisine de gözdağı vermiş oldu!

Bir diziyi finale gönderen Kanal D, diğer dizisine de gözdağı vermiş oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D bu sezon diziler konusunda bir hayli sıkıntılı bir süreç yaşıyor… Sezon başında bu yana bir türlü yayına sürdüğü yapımların tutmaması dikkat çekiyor. Bu yapımlar arasında Çatı Katı Aşk ve Yeni Hayat’ı sayabiliriz. Ancak bunlara bir başka dizi daha katıldı.

Cumartesi akşamları yayınlanan Bir Annenin Günahı isimli dizi, 5. bölümü ile birlikte sessiz sedasız final yaparak son buldu… Reytingleri düşük gelen yapıma tahammül etmeyeceğini gösteren Kanal D, bu yolla yeni yayına aldığı İyi Aile Babası dizisine de gözdağı vermiş oldu. Perşembe akşamları yayınlanan komedi dizisinin ilk bölümü iyi reyting getirse de sonraki iki bölümün performansları düşük kalmıştı.

Tam hazır olmadan yayına alındığı ve repliklerin çok da komik olmadığı eleştirilerine maruz kalan dizinin bu hafta 4. bölümü yayınlanacak. Yani tam anlamıyla bir sınav niteliğinde. Kanal D, yayından kaldırdığı Bir Annenin Günahı’nın yerine İyi Aile Babası’nı kaydırmayı da düşünebilir.

Cumartesi akşamları Kuzey Yıldızı, Gönül Dağı, Sen Çal Kapımı dizileri bulunuyor ve İyi Aile Babası da bu rekabette belki de daha iyi sonuçlar alabilir.

Bakalım Kanal D nasıl bir karar alacak. İyi Aile Babası dizisinin 4. bölüm fragmanı da paylaşıldı. İlk 3 bölüme göre daha komik ve daha iyi bir bölümün geldiğine yönelik bir işaret de verildi. Dizide Aslı karakterine hayat veren Şebnem Bozoklu, ilerleyen bölümlerin daha komik olacağı mesajını da bir röportajında söylemişti. Yeni bölüm detaylarını ve fragmanı haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Mehmet Ali için özel bir anlamı olan “Salı” günü gelip, çatar.

Mehmet Ali çok mutludur; çünkü o gün, salıdır. Aslı da onun bu özel günü için hazırlıklarını tamamlamıştır. Kocasının, salı günleri arkadaşları ile halı sahada maç yapmasının önemini bilmektedir. Ama durum Aslı’nın bildiği gibi midir? Yoksa, işin içinde başka bir şey mi var?

Oğulcan’ın ergenliği ise, araştırma konusu olacak cinstendir. Amcası Rıfkı bile çözüm bulmakta sıkıntı çekmektedir. Okulda da öğretmenleri illallah ettiren Oğulcan, Mehmet Ali ve Aslı’yı düşündürmektedir.

İyi Aile Babası yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!