Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir döneme damga vuran Söz dizisinin Ateş’i ile Ceren’i yeni projede buluştu!

Bir döneme damga vuran Söz dizisinin Ateş’i ile Ceren’i yeni projede buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2017 ile 2019 yılları arasında toplam 3 sezon süren Söz isimli asker dizisi adeta izleyicilerin yüreğine ve aklına yazdığı güçlü bir projeydi. Söz dizisi dünya çapında da başarılı satışlar elde etti ve rol alan oyuncuların da büyük popülerlik yaşamasını sağladı.

Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Nihat Altınkaya, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Burak Sevinç, Meriç Aral, Deniz Baysal, Serhat Kılıç ve Mehmet Özgür gibi çok başarılı bir oyuncu kadrosu bulunan dizi hala milyonların aklında yer alan bir proje…

Bir döneme damga vuran Söz dizisinin Ateş'i ile Ceren'i yeni projede buluştu! 26

Bu dizide Ateş karakteri ile büyük bir kariyer çıkışı sağlayan Eren Vurdem, sonraki dönemde birbiri ardına teklifler alarak, başarısının meyvelerini toplayan isimlerden oldu. 1988 yılında Konya’da dünyaya gelen oyuncu için Söz dizisinden önce rol aldığı yapımlarda fazla öne çıkamadığı ve bu proje sayesinde ismini milyonların gönlüne yazdığını söyleyebiliriz.

Aynı şekilde Söz dizisinde yer alan Burcu Binici de komiser Ceren karakteri ile konuk olarak hikayede yer almasına rağmen hala birçok izleyicinin aklında kalan isimlerden birisiydi. Ceren karakterinin hikayesi kısaydı ama Burcu Binici’nin bu dizi ile büyük dikkat çektiği gerçeği de ortada.

Bir döneme damga vuran Söz dizisinin Ateş'i ile Ceren'i yeni projede buluştu! 27

Aradan geçen 4 yılın ardından Eren Vurdem ile Burcu Binici ikilisi yeni bir dizi için çalışmalara başladı.. Oktay Kaynarca’nın hem yapımcı hem de başrol olarak yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi iki genç oyuncuyu yıllar sonra yeniden bir araya getiriyor.

Eren Vurdem, instagram hesabından dizinin genel yönetmeni Onur Tan ve başrol oyuncusu Oktay Kaynarca ile birlikte pozunu yayınlayarak da yeni sezondaki adresini belli etti.

Bir döneme damga vuran Söz dizisinin Ateş'i ile Ceren'i yeni projede buluştu! 28

Ceren ve Ateş karakterleri ile hala milyonların aklında olan iki genç oyuncu bakalım nasıl karakterler ile Eylül ayından itibaren ekranda yer alacak? atv’de yayınlanacak olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin etkili bir hikayesinin olması ve bazı sahnelerin çekimlerinin de Azerbaycan ile Orta Asya Türk Cumhuriyetlerinde çekilmesi bekleniyor.

Oktay Kaynarca’nın oyuncu kadrosunu büyük bir titizlikle kendisinin oluşturduğu da gelen bilgiler arasında.