Ana sayfa Dizi Haberleri Bir final haberi de Star TV’den! Seni Çok Bekledim dizisi final yapıyor!

Bir final haberi de Star TV’den! Seni Çok Bekledim dizisi final yapıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde yer aldıkları Seni Çok Bekledim dizisinden final kararı geldi! DNZ Film ve Skala Yapım imzalı dizi, uzun bir hazırlık sürecinin ardından ekrana gelmeye başlamıştı. Çekimleri Erzincan’da başlayan ve ilk bölüm sahneleri için Katar’a gidilen dizi için iddialı başlıklar atılmış, büyük bir merakla beklenmişti.

Özcan Deniz’in İstanbullu Gelin dizisinin ardından ara verdikten sonra yeniden ekrana dönüş yaptığı dizi, ne yazık ki bekleneni vermedi! Sen Anlat Karadeniz’de oynadığı Nefes ile büyük bir hayran kitlesi edinen İrem Helvacıoğlu ile başrolü paylaşan Deniz’in çok güvendiği projesi tutmadı!

Cuma akşamları yayınlanan Star TV’nin dizisi için Akrep dizisinin de günü değiştirilmişti. Kanalın aldığı bu karar tartışılmış ve Akrep’in Cuma günleri dikkat çeken bir yapım olmasına karşılık gün değiştirince reytinglerinin düşmesi de konuşulmuştu.

Gazeteci Birsen Altuntaş, Star TV’nin Seni Çok Bekledim dizisi için final kararını twitter hesabından duyurdu. Bu akşam (2 Nisan) 10. bölümü yayınlanacak olan dizinin 13. bölümde final yapacağı öğrenildi.

Seni Çok Bekledim, geçtiğimiz hafta 9. bölümüyle AB’de günü 9. sırada bitirmişti. Bunun dışında diğer kategorilerde ilk 10’a girmeyi başaramamıştı.

Yönetmenliğini Yasemin Türkmenli’nin yaptığı dizinin senaryosunu Hakan Haksun, Pervin Bozan, Elif Başaran ve Eylül İdiman yazıyor.

Dizinin dev oyuncu kadrosunda Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yanı sıra; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Damla Makar ve Hande Oktan rol alıyor.